Як виглядає дорослий син Дмитра Коляденка, якого шоумен роками приховував: хлопець виріс копією батька

Діма Коляденко – відомий український шоумен і телеведучий, який запам'ятався публіці своєю неординарною поведінкою. Мало хто знає, але у Діми є дорослий син.

Дмитро Коляденко починав свою кар’єру як хореограф, втім потім потрапив на телеекрани, як ведучий шоумен і навіть співак. Коли Коляденко був на піку популярності, він був у цивільному шлюбі з відомою українською співачкою Іриною Білик. Тому публіка і запам’ятала цей союз. Їхні стосунки протривали не довго: всього 3 роки. Втім Коляденко до цих пір говорить, що кохає Білик і розповідає про їхнє спільне життя в інтерв’ю.

Ирина Билык и Дмитрий Коляденко
Ірина Білик і Дмитро Коляденко

А ось про свій реальний шлюб, який був до Білик, Коляденко говорить дуже мало. Шоумен був 10 років одружений на хореографині Олені  Коляденко. Саме в цьому шлюбі шоумен став батьком.

Діма Коляденко з дружиною Олено і сином: архівні фото
Діма Коляденко з дружиною Олено і сином: архівні фото

У Олени і Діми є спільний син Філіп. Хлопець пішов по стопам батьків і потрапив в український шоу-бізнес. Філіпу Коляденку зараз 29 років. З 2012 року хлопець являється учасником молодіжного гурту KADNAY. Цікаво, що Олена Коляденко являється продюсеркою цього гурту. Разом з Філіпом в гурті виступає відомий ще з “Фабрики зірок” Дмитро Каднай. Хлопці роблять молодіжну і нестандартну музику, а тексти пишуть в основному англійською мовою. В січня 2017 року гурт випустив сингл “Freedom in My Mind”, який вони представили, як пісню для національного відбору на Євробачення. Їм не вистачило зовсім трішки голосів, щоб представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі.

Як виглядає дорослий син Дмитра Коляденка, якого шоумен роками приховував
Як виглядає дорослий син Дмитра Коляденка, якого шоумен роками приховував

Варто відзначити, що Філіп дуже схожий на свого батька.

Як виглядає дорослий син Дмитра Коляденка, якого шоумен роками приховував
Як виглядає дорослий син Дмитра Коляденка, якого шоумен роками приховував

Філіп Коляденко неодружений та поки що не має дітей. Відомо, що хлопець мав роман з українською співачкою Таяною, втім їхні стосунки не переросли в шлюб. Таяна в інтерв’ю зізналася, що саме вона стала ініціаторкою розриву стосунків, бо Філіп ще занадто молодий і не готовий до сімейного життя.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.