Вдале фарбування змінило все: як Аніті Луценко, Аліні Гросу та іншим зіркам вдалось помолодшати на 15 років

Талановиті руки професіонала можуть докорінно змінити зовнішній вигляд будь-кого. Так і деякі українські зірки змінили майстра й "скинули" зайві 15 років після вдалого фарбування

Комусь щастить одразу знайти улюблений колір волосся, вдалу укладку або ж красиву стрижку. Втім, поки одні надають перевагу стабільності в питаннях зовнішності, інші ніяк не можуть зупинитись експериментувати. Все заради одного дня, коли стоїш перед дзеркалом та зі впевненістю усвідомлюєш, що це – ідеальна версія тебе самої. То як виглядали українські зірки до того, як знайшли свій ідеальний колір волосся?

Аніта Луценко

Аніта Луценко з темним та світлим волоссям

Іноді буває важко осягнути те, як сильно колір волосся може змінювати людину. Відома українська фітнес-тренерка раніше фарбувала пасма у чорний. Темний колір шевелюри робив з Аніти Луценко справжню жінку-вамп. Ба більш, сміливий погляд та густий чуб, який спадав на її очі, й зовсім робив українку схожою на француженку з реклами пристрасного парфуму від дому високої моди.

Проте, рішення перефарбуватись важко назвати невдалим, адже біляві пасма зробили зовнішність Аніти ніжнішою. Крім того, знаменитість одразу візуально помолодшала. До того ж світле волосся зробило акцент на гарних очах Луценко.

Аліна Гросу

Аліна Гросу вдало змінила колір волосся

Українська співачка раніше також експериментувала з чорним кольором волосся. Аліна Гросу носила темні пасма й виглядала доросло, сміливо та амбіційно. Зачіска зірки вдало підкреслювала зелений відтінок її очей, а чіткі риси обличчя вдало виділяли її зовнішність на фоні колег. Проте, пройшло чимало часу й Гросу вирішила дещо “пом’якшити” свою зовнішність.

Співачка перефарбувалась у світлий колір і не пожалкувала. Зараз майже ніхто й не пригадує, що раніше Гросу була чорненькою, адже біляве волосся зірці дуже пасує – саме ця зачіска робить Аліну схожою на принцесу.

Катерина Репяхова

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова раніше була темненькою

Дружина Віктора Павліка не відставала від трендів минулого – знаменитість також носила темне волосся. Чорний колір волосся, як йому і належить, завжди додавав віку. Доки одним темна шевелюра дуже пасувала, інші виглядали неприродно старшими за свій вік. Катерину Репяхову важко віднести до якоїсь з категорій.

Блогерка вже давно змінила колір волосся – тепер її пасма ніжно підкреслюють молодість дівчини.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва раніше була рудою

Схоже, що раніше чорне волосся було суцільним трендом, з якого змогла вибитись лише Надя Дорофєєва. Раніше українська співачка мала руде волосся й екстравагантну зачіску. Так знаменитість починала свою кар’єру – саме такою її запам’ятали мільйони. Пізніше зірка багато експериментувала з довжиною, кольором та укладкою, проте нарешті змогла знайти “своє”. Тепер Дорофєєва має каштанове волосся, яке природно підкреслює переваги її зовнішності.