Не взяли у “ВІА Гру”. Костянтин Меладзе забракував свого часу Настю Каменських, Тіну Кароль, Олю Полякову

Молодим співакам, навіть дуже талановитим, важко пробитися на вершину слави. Для дівчат два десятиліття поспіль гарним трампліном у світ шоубізу є гурт "ВІА Гра". Та беруть туди далеко не всіх. Декого із сьогоднішніх зірок Костянтин Меладзе свого часу безапеляційно забракував.

Настя Каменських

З завмиранням серця юна Настя, що робила перші кроки в шоубізнесі, споглядала за трійкою дівчат, що вигинаються на сцені під мелодійні композиції Меладзе. Вона б теж так змогла, але навіть на кастинг до “ВІА Гри” прийти не наважилася, оскільки перед тим провалила “Фабрику зірок”.

Настя Каменських злякалася зустрічі з Костянтином Меладзе

Віктор Дробиш відмовив дівчині під приводом, що вона – вже готова артистка і їй не треба нічого шліфувати. Та Каменських втямила, що просто не вразила продюсера своїми зовнішніми даними і талантом. Напевно, згодом він кусав лікті з досади, коли побачив тріумф Насті в дуеті з Потапом.

Тіна Кароль

Пробитися на велику сцену дівчині Тетяні Ліберман було доволі складно. Ігор Кондратюк двічі виставляв співачку у “Караоке на майдані”, але марно – вона навіть оплесків, щоб втрапити у фінал не набирала. Коли Тіна постала перед Костянтином Меладзе, той наговорив компліментів щодо її співу, але до гурту не зарахував.

Тіну Кароль Костянтин Меладзе похвалив, але до гурту не взяв

І лише під час участі у конкурсній програмі “Нової хвилі” на молоду виконавицю чекав справжній тріумф. Кароль вбралася в чоловічий костюм і по ходу пісні скидала з себе предмети одягу, починаючи з краватки. Врешті залишилася у пристойному топі і штанах, але фурору наробила чимало. Навіть Алла Пугачова не стрималася й подарувала українці свою іменну зірку. Відтоді Тіна перебуває в першому ешелоні українського шоубізу.

Оля Полякова

Є у біографії королеви ночі невдалий похід на кастинг до гурту “ВІА Гра”. В інтерв’ю Дмитру Гордону Полякова натякнула, що воліла співати у дівочому гурті, що починається на букву “В” і закінчується на “А”.

Оля Полякова саме втекла від продюсера

Сподівалася, що тоді її кар’єра розвиватиметься значно швидше. Але один із продюсерів посадив 18-річну юнку на коліна. Оля не витримала різкого чоловічого натиску, тому залишилася ні з чим.