Як зараз виглядає екс-партнер Лесі Нікітюк, який проміняв її на Олю Полякову: екзотичний красень схуд

Танцюрист Макс Єжов, який зараз танцює в парі з Олею Поляковою на грузинських "Танцях з зірками", вразив своїм схудлим виглядом. Виявляється, танцівник схуд аж на 15 кілограм за останні місяці.

Макс Єжов – відомий український танцівник з екзотичною зовнішністю. Публіка запам’ятала хлопця після участі в проекті “Танці з зірками”. Танцівник вийшов на проект “Танців” ще у п’ятому сезоні з відомою українською телеведучою Лесею Нікітюк. Тоді пара дійшла аж до фіналу.

Останні роки Макс Єжов являється танцівником шоу-балету  Олі Полякової. А нещодавно танцівник став в пару з Поляковою на грузинському проекті “Танці з зірками”. Виявилось, що спочатку ні Єжов, ні Полякова не знали, що танцюватимуть разом. Про це розповіла Полякова в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”.

Як зараз виглядає екс-партнер Лесі Нікітюк, який проміняв її на Олю Полякову
Як зараз виглядає екс-партнер Лесі Нікітюк, який проміняв її на Олю Полякову

Співачка зізналася, що думала, що стане в пару з грузином. Однак пізніше артистка дізналася, що танцюватиме зі своїм другом Максом Єжовим. Виявилось, що продюсери грузинських “Танців” хотіли, щоб пара була повністю українською.

Також Полякова розповіла, що участь в шоу дається їм не просто. Співачка зізналася, що вони з Максом тренуються щодня і майже весь свій час витрачають на вивчення нового танцю. Крім того артистка добавила, що її партнер дуже схуд за останні місяці і вона навіть хвилювалась за те, щоб Єжов зміг її підняти. Співачка розповіла, що Єжов скинув аж 15 кілограмів і що у нього “трусяться ноги”, коли йому потрібно робити танцювальні підтримки.

Як зараз виглядає екс-партнер Лесі Нікітюк, який проміняв її на Олю Полякову
Як зараз виглядає екс-партнер Лесі Нікітюк, який проміняв її на Олю Полякову

Нагадаємо, вже вийшло 5 випусків програми “Танців з зірками” у Грузії. Всі ці 5 випусків українська пара Оля Полякова і Макс Єжов вражали грузинську публіку неймовірними перевтіленнями і професійно поставленими номерами.

Нагадаємо, Полякова не просто танцює в грузинських “Танцях”, а таким чином допомагає Україні. Під час її виступів глядачі збирають кошти на допомогу українцям, скануючи спеціальний код на телеекранах. Таким чином, виступаючи, Оля Полякова та Макс Єжов допомагають українській армії.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.