Як зараз виглядає екс-партнер Лесі Нікітюк, який проміняв її на Олю Полякову: екзотичний красень схуд

Танцюрист Макс Єжов, який зараз танцює в парі з Олею Поляковою на грузинських "Танцях з зірками", вразив своїм схудлим виглядом. Виявляється, танцівник схуд аж на 15 кілограм за останні місяці.

Макс Єжов – відомий український танцівник з екзотичною зовнішністю. Публіка запам’ятала хлопця після участі в проекті “Танці з зірками”. Танцівник вийшов на проект “Танців” ще у п’ятому сезоні з відомою українською телеведучою Лесею Нікітюк. Тоді пара дійшла аж до фіналу.

Останні роки Макс Єжов являється танцівником шоу-балету  Олі Полякової. А нещодавно танцівник став в пару з Поляковою на грузинському проекті “Танці з зірками”. Виявилось, що спочатку ні Єжов, ні Полякова не знали, що танцюватимуть разом. Про це розповіла Полякова в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”.

Як зараз виглядає екс-партнер Лесі Нікітюк, який проміняв її на Олю Полякову

Співачка зізналася, що думала, що стане в пару з грузином. Однак пізніше артистка дізналася, що танцюватиме зі своїм другом Максом Єжовим. Виявилось, що продюсери грузинських “Танців” хотіли, щоб пара була повністю українською.

Також Полякова розповіла, що участь в шоу дається їм не просто. Співачка зізналася, що вони з Максом тренуються щодня і майже весь свій час витрачають на вивчення нового танцю. Крім того артистка добавила, що її партнер дуже схуд за останні місяці і вона навіть хвилювалась за те, щоб Єжов зміг її підняти. Співачка розповіла, що Єжов скинув аж 15 кілограмів і що у нього “трусяться ноги”, коли йому потрібно робити танцювальні підтримки.

Як зараз виглядає екс-партнер Лесі Нікітюк, який проміняв її на Олю Полякову

Нагадаємо, вже вийшло 5 випусків програми “Танців з зірками” у Грузії. Всі ці 5 випусків українська пара Оля Полякова і Макс Єжов вражали грузинську публіку неймовірними перевтіленнями і професійно поставленими номерами.

Нагадаємо, Полякова не просто танцює в грузинських “Танцях”, а таким чином допомагає Україні. Під час її виступів глядачі збирають кошти на допомогу українцям, скануючи спеціальний код на телеекранах. Таким чином, виступаючи, Оля Полякова та Макс Єжов допомагають українській армії.