Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан в купальнику з розрізами дала себе сфотографувати: за кадром не Заливако

Анна Богдан, яка стала переможницею "Холостяка-11" з Михайлом Заливако, похизувалась в Мережі своєю розкішною фігурою в чорному купальнику з розрізами.

Анна Богдан і Михайло Заливако зустрічалися після фіналу “Холостяка” близько року, а потім повідомили про розставання, але не називали причин. Дівчина після цього поїхала з України і деякий час жила за кордоном. Після її повернення додому з’явилися чутки про їх возз’єднання, яке вони не коментують.

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан в купальнику з розрізами показала фігуру
Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан в купальнику з розрізами показала фігуру

Ставши популярною завдяки участі в реаліті-шоу, Анна Богдан розвиває Інстаграм-блог, на який підписані більше 200 тисяч чоловік. Зараз вона відпочиває в Домінікані і викладає фото з відпустки. На цей раз переможниця “Холостяка-11” показала кадр на березі океану в чорному злитному купальнику з розрізами на фоні заходу сонця. У дівчини яскравий синій манікюр, пасуючі до нього прикраси, волосся зібране, також на голову сонячні окуляри.

Який тут гарний захід сонця

, – написала в підписі Анна.

Користувачі Мережі в коментарях дивуються. Одні питають, як у такої красуні ще немає чоловіка, а інші критикують її за те, що такі фото зараз не на часі на їх думку.

Нагадаємо, в фінал “Холостяка-11” Анна Богдан вийшла з учасницею Юлією Бельченко, яку Михайло Заливако повернув в проект після того як вигнав. Через це більшість глядачів вважали, що інтриги не буде і переможе Юля, але каблучку бізнесмен запропонував Ані.

Отношения Михаила Заливако и Анны Богдан после Холостяка
Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан в купальнику з розрізами показала фігуру

Заради неї він переїхав з Харкова в Київ, пара багато подорожувала і разом зустріла війну, однак це не скріпило їх стосунки, які завершилися по невідомій для прихильників і публіки причині. До участі в “Холостяку” Анна Богдан була заміжня за колишнім головою Офісу Президента України Андрієм Богданом, в шлюбі не було дітей.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.