Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала зблизька своє декольте: “Однаковими вони ніколи не будуть”

Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова отримала консультацію пластичного хірурга і показала підписникам зблизька своє декольте.

Віктор Павлік вчетверте одружився на блогерці Катерині Репяховій у 2020 році. Між ними 28 років різниці у віці, які їм не заважають. Пара познайомилася після концерту співака в готелі, невдовзі Катя стала помічницею і концертним директором артиста, а також новим його коханням. Віктор Павлік пішов від третьої дружини Лори Созаєвої до коханки і зараз вони виховують спільного сина.

Дружина Віктора Павліка хоче зробити пластику грудей
Дружина Віктора Павліка хоче зробити пластику грудей

Ставши офіційною жінкою знаменитості, Репяхова почала активно розвивати Інстаграм-блог. Зараз її аудиторія більше 150 тисяч чоловік, яким вона чесно розповідає про головні новини зі свого життя.

Достатньо давно Катерина зізналася, що мріє зробити декілька пластичних операцій – на ніс, підборіддя і груди. На днях дівчина відправилася в клініку, приміряла імпланти та проконсультувалася зі спеціалістом. Про це вона розповіла в нових сторіс:

Лікар дуже здивувався, коли я сказала, що я хочу найменші імпланти, які тільки існують. Він здивувався реально, тому що він каже – не буде вау ефекту тоді, а дівчата приходять заради вау ефекту, щоб груди були такі, ну прям рипіли, знаєте, а я цього не хочу, не знаю, може я якась не така. Я краще хочу зробити ніс. Насправді я хочу, щоб в мене груди були просто однакові. Консультація була дуже добра, довга, я буду думати, але відсотків вісімдесят, що наразі ця операція мені не потрібна і я не готова

, – розповіла Репяхова в кадрі та написала, що головне, що її зупиняє – перед пластикою бажано не вагітніти рік.

Дружина Віктора Павліка хоче зробити пластику грудей
Дружина Віктора Павліка хоче зробити пластику грудей

Також четверта дружина Віктора Павліка показала на фото свої об’єми зблизька в бордовому купальнику і поділилася заключенням лікаря:

Лікар сказав, що однаковими вони ніколи не будуть, навіть з імплантами

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала зблизька своє декольте
Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала зблизька своє декольте

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.