Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала зблизька своє декольте: “Однаковими вони ніколи не будуть”

Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова отримала консультацію пластичного хірурга і показала підписникам зблизька своє декольте.

Віктор Павлік вчетверте одружився на блогерці Катерині Репяховій у 2020 році. Між ними 28 років різниці у віці, які їм не заважають. Пара познайомилася після концерту співака в готелі, невдовзі Катя стала помічницею і концертним директором артиста, а також новим його коханням. Віктор Павлік пішов від третьої дружини Лори Созаєвої до коханки і зараз вони виховують спільного сина.

Дружина Віктора Павліка хоче зробити пластику грудей

Ставши офіційною жінкою знаменитості, Репяхова почала активно розвивати Інстаграм-блог. Зараз її аудиторія більше 150 тисяч чоловік, яким вона чесно розповідає про головні новини зі свого життя.

Достатньо давно Катерина зізналася, що мріє зробити декілька пластичних операцій – на ніс, підборіддя і груди. На днях дівчина відправилася в клініку, приміряла імпланти та проконсультувалася зі спеціалістом. Про це вона розповіла в нових сторіс:

Лікар дуже здивувався, коли я сказала, що я хочу найменші імпланти, які тільки існують. Він здивувався реально, тому що він каже – не буде вау ефекту тоді, а дівчата приходять заради вау ефекту, щоб груди були такі, ну прям рипіли, знаєте, а я цього не хочу, не знаю, може я якась не така. Я краще хочу зробити ніс. Насправді я хочу, щоб в мене груди були просто однакові. Консультація була дуже добра, довга, я буду думати, але відсотків вісімдесят, що наразі ця операція мені не потрібна і я не готова

, – розповіла Репяхова в кадрі та написала, що головне, що її зупиняє – перед пластикою бажано не вагітніти рік.

Дружина Віктора Павліка хоче зробити пластику грудей

Також четверта дружина Віктора Павліка показала на фото свої об’єми зблизька в бордовому купальнику і поділилася заключенням лікаря:

Лікар сказав, що однаковими вони ніколи не будуть, навіть з імплантами

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала зблизька своє декольте