Рейтинг наймолодших дружин українського шоу-бізнесу: кохані Віктора Павліка, Остапа Ступки, Діми Комарова

Найвідоміша світська пара з великою різницею у віці — це Алла Пугачова і Максим Галкін. В українському шоу-бізнесі також є подружжя, де між чоловіком і дружиною великий віковий розрив.

Заміж за Дмитра Комарова вийшла Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко

Ведучий програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров з 2019 року не холостяк. Свою майбутню дружину Олександру Кучеренко, яка молодша ніж він на 15 років, він зустрів на конкурсі краси “Міс Україна”, дівчина там приймала участь, а Дмитро був суддею. Відносини між ними почалися пізніше, а під час ефірів “Танців з зірками” вони вже були парою не тільки на паркеті, але ретельно це приховували.

Дмитро Комаров дізнався у карпатських мольфарок, скільки дітей і якої статі у нього буде з Кучеренко
Дмитро Комаров і його дружина Олександра Кучеренко

Остап Ступка одружився вчетверте на молодшій на 20 років студентці

Син легендарного Богдана Ступки, актор Остап Ступка, одружився на молодшій на 20 років Дарині, яка була його студенткою в театральному університеті імені Карпенка-Карого. Родина дівчини категорично ставиться до її стосунків з актором, а йому на критику і осуд байдуже.

Дружина Остапа Ступки Дарина
Дружина Остапа Ступки Дарина

З дітьми чоловіка, які майже її ровесники, Дарина добре спілкується і дружить. В інтерв’ю Остап Ступка розповідав, що його кохана мудра не за віком і він дуже її за це цінує.

Камалія стала дружиною старшого на 22 роки Мохаммада Захура

Відома українська співачка Камалія молодше свого коханого чоловіка Мохаммада Захура на 22 роки. Вони познайомилися на одній з закритих вечірок, через тиждень вже з’їхалися, а в 2003 році офіційно одружилися.

Співачка Камалія та мільярдер Мохаммад Захур одружені з 2003 року та виховують двох спільних дітей
Співачка Камалія та мільярдер Мохаммад Захур одружені з 2003 року та виховують двох спільних дітей

Віктор Павлік одружився на 25-річній Катерині Репяховій

Відомий український співак Віктор Павлік у травні 2020 року вчетверте одружився на молодій обраниці, яку старший на 28 з половиною років. Коли вони розписувалися, зірці було 54, а Катерині 25. Зараз зіркова пара разом виховує сина і часто ділиться спільними кадрами в Мережі.

Як виглядає теща Віктора Павліка – мама Катерини Репяхової
Як виглядає дружина Віктора Павліка

Їм довелося почути багато критики через різницю у віці, а також через обставини їх шлюбу. Як виявилося, роман з Репяховою Павлік закрутив ще у третьому шлюбі з Лорою Созаєвою. Між дружинами Віктора зав’язалася ціла “гризня” за чоловіка:

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.