Відкриті плечі, поясок на талії і боб-каре з чубком: Марічка Падалко обтягнула форми вузькою малиновою сукнею

Відома українська телеведуча і журналістка Марічка Падалко з'явилася на церемонії вшанування волонтерів у вузькій малиновій сукні, яка підкреслила її форми.

Марічка Падалко вперше з’явилася на 1+1 в 2002 році і з тих пір працює тільки на цьому телеканалі. Випуски ТСН з нею дивляться мільйони українців, які вже давно полюбили журналістку і слідкують за її життям в Мережі. У телеведучої є особистий Інстаграм-блог, в якому вона під час війни кожного дня робить зведення новин, а також ділиться іншими цікавими моментами.

На цей раз Марічка показала підбірку фото з церемонії вшанування волонтерів до Міжнародного дня волонтера 5 грудня. Падалко була ведучою заходу в цікавій малиновій сукні завуженого крою з відкритими плечима і пояском на талії. Своє боб-каре з чубком ведуча уклала в об’ємну зачіску, образ завершила чорними туфлями, прикрасами і легким макіяжем.

Ця церемонія вшанування волонтерів могла і не відбутися через ракетний обстріл, а розпочалася з оплесків вдячності на адресу сил ППО, які в понеділок нас захистили. Традиційна премія “Євромайдан SOS” цього року разом із Українською волонтерською службою отримала нове дихання, як і весь волонтерський рух. Я пам’ятаю церемонії чотири-п’ять років тому, коли волонтерський рух виснажувався і тримався фактично на плечах переважно дорослих людей. Зараз знов багато молоді, і я просто захоплююся, яке в нас виросло покоління – розумне, креативне і патріотичне. Горда в такі нечасті моменти Вашого вшанування бути поруч з Вами!

– підписала знімки Марічка Падалко.

Користувачі Мережі відмітили, що Марічці дуже йде ця сукня і вона справжня красуня. Телеведучій вже 46 років і вона матір трьох дітей, але фігура у неї розкішна.

Марічка Падалко обтягнула форми вузькою малиновою сукнею

Нагадаємо, чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв з першого дня війни 24 лютого 2022 року захищає Україну. Журналістка дуже хвилюється за коханого та пишається ним.

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв захищає Україну