Віктор Павлік у майці показав, чим підкорив вдвічі молодшу дружину Катю Репяхову: “А ви кажете, старий дід”

56-річний український артист Віктор Павлік, який зараз вчетверте одружений на вдвічі молодшій жінці, похизувався м'язами у майці. Катя Репяхова просто в захваті від власного чоловіка.

Віктор Павлік – відомий український артист з неоднозначною репутацією. Публіка обговорює не стільки репертуар виконавця, як його особисте життя.

У 2020 році артист одружився вчетверте на юній красуні, з якою крутив роман, будучи одруженим на третій дружині Лорі Созаєвій. Дружиною Павліка стала його концертна директорка, яка молодша за співака на 29 років.

Уже через рік після одруження у Каті і Віктора народився первісток. Хлопчика назвали Михасиком.

Віктор Павлік у майці показав, чим підкорив вдвічі молодшу дружину Катю Репяхову

Зараз за подружнім життям Павліка і Каті може спостерігати кожен бажаючий, адже Репяхова активно веде свій Інстаграм-блог, в якому показує свої сімейні будні. Підписники дружини Павліка часто їй дорікають тим, що вона живе з “дідом”, однак сама Катя так не вважає. Час від часу Репяхова намагається довести користувачам Мережі, що її чоловік ще “огого!”.

Так, нещодавно Репяхова в своєму Інстаграм-блозі показала, як її чоловік “грає м’язами” у майці. Павлік жартівливо зробив декілька рухів, як культурист, а Катя пожартувала, що “він ще не пив”.

Віктор Павлік у майці показав, чим підкорив вдвічі молодшу дружину Катю Репяхову

А ви кажете, старий дід

, – підписала відео Катя.

До слова, Катю Репяхову часто звинувачують в тому, що вона вийшла заміж за Павліка начебто через гроші, втім дівчина запевняє, що це не так. За словами Каті, їй смішно чути про подібні догадки публіки, адже насправді, вона заробляє більше свого чоловіка.

Репяхова зізнається, її чоловік не такий популярний в Україні, як, наприклад, Олег Винник, тож на своїх концертах він не багато заробляє. А ось Катя має непоганий дохід з Інстаграм-блогу, а також має власний бізнес – інтернет-магазин дитячого одягу.