Маша Єфросиніна, Христина Орбакайте, Поліна Логунова переборщили зі схудненням: час поправлятися (ФОТО)

Більшість зірок докладають чимало зусиль, щоб виглядати стрункішими. Та деякі, здається, не знають меж у схудненні, перетворюючись на справжні жердини.

Маша Єфросиніна

Прихильники телеведучої, споглядаючи за зіркою останнім часом, висловили побоювання, що Марія надто сильно схудла і має терміново набрати бодай 5 кг. Єфросиніна подібну турботу сприйняла як хейт, різко відрізавши: “Моє тіло – моє діло”.

Чоловік після довгої розлуки не впізнав схудлу Машу Єфросиніну

Але згодом трішки заспокоїлася й повідала, що після 24 лютого у неї абсолютно зник апетит. Попервах вони з дітьми переховувалися у підвалі. Ті щось їли, а Маша відчувала відразу до будь-яких продуктів. Потім якийсь час жінка провела в Європі. Коли ж повернулася, чоловік Тимур не впізнав худорлявої дружини, хоча й сам за цей час сильно змінився.

Христина Орбакайте

Коли донька Алли Пугачової виклала в мережу світлини зі святкування дня народження чоловіка Михайла Зємцова, фани зірки були шоковані зовнішнім виглядом Христі. 50-річна жінка схудла до такого стану, що крізь шкіру просвічується скелет.

Христина Орбакайте перевершила у схудненні Поліну Гагаріну

Зважаючи на обтислий одяг, який так полюбляє носити співачка, враження від споглядання статури Орбакайте не дуже приємні. Підписники порівняли співачку з Поліною Гагаріною і закликали більше не худнути, а навпаки більше налягати на тістечка.

Поліна Логунова

Колишня дружина Дмитра Ступки неприємно вражає своїм виглядом. Коли вона виходила заміж за зіркового онука, була дівчиною в тілі з пишними формами. Тепер світить кістками, хоч анатомію вивчай.

Поліна Логунова світить кісточками, та схоже, новому обранцю це подобається

Телеведуча пояснила, що набула анорексичних форм не через вживання наркотиків, а тому, що після пологів перенесла сильний стрес. Вона мала вийти на роботу вже через 3 тижні після появи на світ Богдани, дуже нервувала, внаслідок чого її вага скотилася до позначки в 51 кг.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!