Красиві стоп-кадри Маші Кравець у новій програмі Єфросініної. Відомі фото чи рідкісні знімки зіркової доньки?

В останньому випуску шоу Маші Єфросініної продемонстрували красиві фотографії доньки Олени Кравець. Як виглядає дівчина на кадрах, які раніше бачили не всі?

Нещодавно Олена Кравець та Маша Єфросініна поспілкувались у рамках нового випуску YouTube-проєкту української телеведучої. Так, дві знаменитості обговорили чимало цікавих тем, однією з яких стала старша донька зірки “Кварталу” Маша Кравець. Про що розповіла зіркова мама та якими кадрами супроводжувалась їхня бесіда?

Олена Кравець про свою доньку Машу

Донька відомої української гумористки та ведучої Олени Кравець народилась 24 лютого 2003 року. Саме тому під час інтерв’ю Маша Єфросініна вирішила поцікавитись у своєї гості, які слова були першими у її 19-й день народження. Так, Олена Кравець зазначила, що вона дуже погано пам’ятає події перших днів повномасштабної війни, проте все-таки пригадала, як розгорталась ситуація.

Стоп-кадр Маші Кравець у новому випуску проєкту Маші Єфросініної
Стоп-кадр Маші Кравець у новому випуску проєкту Маші Єфросініної

Олена Кравець пригадала, що напередодні початку повномасштабного вторгнення вона разом зі своєю донькою відвідала прем’єру фільму “Велика прогулянка”, де знаменитість зіграла головну роль. Після завершення події зіркова мама поцікавилась у своєї доньки, коли їм з татом до неї заїхати, аби привітати з днем народження. Олена Кравець зазначила, що розуміла, що в доньки є свої плани на святкування дня народження, проте вони з чоловіком хотіли привітати Машу.

Фото Маші Кравець з останнього випуску шоу Єфросініної
Фото Маші Кравець з останнього випуску шоу Єфросініної

Зірка “Кварталу” пригадала, що її донька запропонувала домовитись про зустріч з самого ранку. Маша попросила зателефонувати їй зранку, аби вирішити, коли та де зустрітись. Олена Кравець погодилась і вони роз’їхались. Потім, пригадує зірка, о 5-й ранку їй зателефонував тато – Сергій Кравець. Він сказав збирати речі та чекати, поки вони за нею заїдуть.

Олена Кравець додала, що вона дуже погано пам’ятає події першого дня, адже все відбувалось, ніби у сні. Знаменитість зазначила, що добре пам’ятає лише те, що її чоловік, Сергій Кравець, говорив їй, що потрібно взяти та як вони діятимуть далі.

Маша Кравець на фото в шоу Єфросініної
Маша Кравець на фото в шоу Єфросініної

Крім того, пригадала українська актриса та гумористка, її доньку все-таки вітали з її днем народження. Олена Кравець зазначила, що це були важкі привітання зі сльозами на очах.

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.