Кохана Тараса Тополі Alyosha вперше показала наймолодшу доньку крупним планом: 2-річна Марія вже схожа на тата

Одна з найвідоміших українських пар виховує трьох дітей. Наймолодша донька Тополі та Альоші цьогоріч відсвяткувала 2-й день народження. Як виглядає Марія та на кого більше схожа?

Відома українська співачка вирішила потішити своїх шанувальників фотографіями її та Тараса Тополі дітей. Хоча старших дітлахів підписники знаменитості раніше мали змогу побачити, то зовнішність молодшої Марії залишалась у секреті, адже Олена Тополя постійно фотографувала доньку зі спини або з окулярами на очах. Втім, тепер шанувальники мають змогу побачити, на кого з батьків у свої два роки Марія Тополя схожа більше.

Відомі українські музиканти разом виховують трьох щасливих дітей
Відомі українські музиканти разом виховують трьох щасливих дітей

Молодша донька Олени та Тараса Тополі

Нещодавно опублікований кадр було зроблено з верхнього ракурсу, а обличчя Марії та сина Марка були сфотографовані крупним планом. І брат, і сестра мають світле біляве волосся, а їхня зовнішність чудовим чином поєднує в собі риси й батька, й матері. Так, наприклад, Марк одночасно схожий і на Тараса Тополю, і на Альошу.

Діти Тараса Тополі та співачки Альоші – син Марк і донька Марія
Діти Тараса Тополі та співачки Альоші – син Марк і донька Марія

Втім, про донечку говорити з такою впевненістю не так просто, адже її обличчя, хоча і сфотографовано крупним планом, розгледіти вдається дещо важче. Проте, все-таки можна припустити, що дворічна Марія більше схожа на свого зіркового тата. Донька українського співака походить на батька формою обличчя та лагідною усмішкою.

В описі до нової публікації Олена Тополя зазначила, що в цьому світі не знайдеться ні одної події, яка б могла забрати радість серця, коли лише поглянеш на своїх дітей. Зірка поетично зазначила, що діти – це наша майбутня надія, а всі нові покоління будуть значно щасливішими.

Українська співачка Альоша і Тарас Тополя давно разом у щасливому шлюбі
Українська співачка Альоша і Тарас Тополя давно разом у щасливому шлюбі

У коментарях до нового допису Олени Тополі підписники залишили чимало милих, влучних і по-доброму дотепних коментарів. Так, шанувальники висловили щирі компліменти та побажання дітям Олени та Тараса Тополі, а також погодились зі словами, які залишила в описі українська співачка.

  • “Такі близькі слова!”;
  • “Маленькі Тополята!)”;
  • “Два маленьких сонечка!”;
  • “У нас теж і козачок і козачка! Це таке щастя і як шкода, що в них таке дитинство…”;

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.