Полякова у червоній сукні з бездонним вирізом вразила публіку красою: “Жінка у 43 так не може виглядати”

43-річна співачка Оля Полякова вразила публіку виглядом у звабливій червоній сукні. Артистка довела, що жінка за 40 може виглядати приголомшливо.

Нещодавно стало відомо, що Оля Полякова, яка брала участь в грузинському проекті “Танці з зірками”, вибула з шоу. Співачка 7 випусків поспіль дивувала публіку майстерністю і вправними рухами разом зі своїм партнером, танцівником Максом Єжовим. Втім, в останньому випуску програми їй не вистачило декілька балів, щоб продовжити боротьбу за перемогу.

Полякова у червоній сукні з бездонним вирізом вразила публіку красою

14 грудня в своєму Інстаграм-блозі Оля Полякова опублікувала пост, який присвятила грузинським “Танцям”. Співачка подякувала всій команді проєкту, адже вона не лише змогла прийняти участь в шоу, а і таким чином збирала кошти для України.

До своїх слів з подякою Полякова прикріпила фото, де вона позує у звабливій червоній сукні з дуже глибоким вирізом на спині. Знімок викликав справжній фурор в Мережі.

Публіка засипала артистку компліментами в коментарях.

Ось, що написали фоловери:

  • “З тебе треба картини писати!”;
  • “Ви осліпили нас своєю красою”;
  • “Стільки часу і сил треба витратити, щоб мати такий вигляд!”;
  • “Жінка в 43 так не може виглядати! Красуня”;
  • “Досконала”;
  • “Дякую тобі за все це талановите і важливе диво, яке ти створила!”.

До слова, Оля Полякова не приховує, що витрачає купу часу і коштів, щоб мати такий вигляд. За словами артистки, вона годинами проводить у косметолога, де робить різні косметологічні процедури для омолодження. А для того, щоб у неї не було зморшок, Полякова ще з 23-х років колить ботокс.

Крім того, артистка регулярно займається у спортзалі і проводить там по декілька годин на день. Результатом її дій – є розкішне, підтягнуте тіло і моложавий вигляд.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.