Каменських показала свої дитячі фотографії і розказала про шлях до популярності: “Тепер це моя реальність”

Українська співачка Настя Каменських показала свої дитячі фото і зізналася, що ще тоді мріяла стати відомою артисткою. Дитячі мрії Насті здійснилися.

У своєму Інстаграм-блозі українська артистка Настя Каменських опублікувала цікавий ролик, де показала кадри з дитинства, юності та початку кар’єри. В кінці ролика співачка показала, якою вона є зараз – відомою і успішною співачкою.

В підписі до публікації артистка зізналася, що ще з дитинства мріяла бути співачкою, адже її з малих літ оточували музика та співи.

Тому я завжди чітко знала, чого хочу та впевнено прямувала до своєї мети. І досі щодня дякую за те, що все вдалося і дитяча мрія стала реальністю

, – написала Каменських.

Користувачі Мережі засипали артистку компліментами в коментарях:

  • “Своїм прикладом ти надихаєш дуже велику кількість людей йти до своїх цілей, дякую за це”;
  • “Моя улюблена співачка, неймовірно талановита, ще і виявилось що неймовірна людина”;
  • “Красуня. Дякую за мотивацію”;
  • “Як добре,що мрії здійснюються. Ви дуже схожі на маму”;
  • “Дуже класна підбірка фото – Настіного шляху до мети. Нехай всі дитячі мрії збуваються!”.

Нагадаємо, останнім часом публіка підозрює, що Настя Каменських і Потап розлучаються. Такі чутки сформувалися через те, що зіркове подружжя після повернення в Україну ніде не з’являються разом, не публікують спільних фото і відео в соціальних мережах. Крім того, прихильники співачки помітили, що вона не носить обручку. А нещодавно Каменських випустила нову пісню “Мама-зима”, в якій співає про розлучення з коханим. На даний час зіркове подружжя не прокоментували чутки, щодо розлучення.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.