13-річна донька Віри Брежнєвої показала свого бойфренда: високий юнак модельної зовнішності

14 грудня молодша донька Віри Брежнєвої Сара відсвяткувала свій 13-й день народження. Незважаючи на те, що дівчина дуже юна, вона вже рік перебуває у стосунках з хлопцем.

Сара – молодша донька Віри Брежнєвої, яка народилася у шлюбі співачки з бізнесменом Михайлом Кіперманом. 14 грудня дівчині виконалося 13 років.

У своєму Інстаграм-блозі Сара поділилася кадрами зі святкування дня народження. Судячи по фото, святкування проходило у ресторані. Іменинниця нарядилася у коротку, блискучу сукню і наділа високі підбори. Варто додати, що дівчина виглядає набагато старше свого віку і має модельні параметри.

На одній із фотографій, опубліковані Сарою, користувачі Мережі помітили красивого юнака у костюмі, які подарував іменинниці великий букет троянд.

13-річна донька Віри Брежнєвої показала свого бойфренда

Цей знімок дівчина підписала цікавою фразою:

Один рік з моєю спорідненою душею

Нескладно здогадатися, що на фото зображений коханий хлопець Сари.

Також дівчина відмітила Інстаграм-сторінку свого хлопця, що дало змогу легко знайти хлопця в соціальних мережах.

Варто відзначити, що хлопець Сари – справжній красень!

13-річна донька Віри Брежнєвої показала свого бойфренда

Що відомо про батька молодшої доньки Брежнєвої

Михайло Кіперман – другий чоловік Віри Брежнєвої. Одружилися вони у 2006 році. Михайло – один із найкрупніших багатіїв України: бізнесмен, нафтовий магнат, входить до наглядової ради “Укртатнафти”. Крім цього є у нього і туристичний бізнес, який сконцентровано у Буковелі.

Віра Брежнєва і Михайло Кіперман

Шлюб Брежнєвої і Кіпермана тривав 6 років. Причину розлучення колишнє подружжя не розголошували. Втім, поговорюють, що причиною розбрату в сім’ї стали ревнощі до Костянтина Меладзе, з яким артистка ймовірно ще тоді крутила роман.