Битва образів у смокінгах: Олександр Пономарьов, Дзідзьо і Юрій Горбунов вдяглися як джентльмени (ФОТО)

Відомі українські чоловіки Олександр Пономарьов, Дзідзьо та Юрій Горбунов показалися в модних смокінгах і спричинили фурор в Мережі своїми джентльменськими образами.

Зараз під час повномасштабної війни в Україні багато знаменитостей займаються волонтерськими справами та благодійною діяльністю. Частина зірок евакуювалася за кордон і робить добрі справи звідти, але публіку обурює, що в такий складний час деякі з них покинули країну і говорять про патріотизм здалеку. Також є відомі українці, які виїжджають в Європу або інші країни тимчасово на благодійні заходи, як співаки Дзідзьо, Олександр Пономарьов і телеведучий Юрій Горбунов.

В Інстаграм-блозі Пономарьов показав фото з закулісся різдвяного концерту в Празі, на якому збиралися подарунки для українців. Там також з ними була Оля Цибульська.

На знімку зірки позують в дуже стильних смокінгах. У Дзідзьо чорний костюм з жилеткою, метеликом і ажурною сорочкою, Олександр постав у білому піджаку, чорних брюках і чорній сорочці без краватки, а Горбунов одягнув класичний костюм теж з метеликом.

Втомлені, але щасливі! Дякуємо українцям у Празі! Веземо різдвяні подарунки в Україну нашим! Багато подарунків!

– написав Пономарьов.

В коментарях відмітилася Оля Цибульська, яка пожартувала: “Я справа чи зліва?”. Співак їй відповів: “Ти ж фоткала”.

Олександр Пономарьов, Дзідзьо і Юрій Горбунов вдяглися у смокінги
Олександр Пономарьов, Дзідзьо і Юрій Горбунов вдяглися

Нагадаємо, благодійністю зараз активно займаються також Маша Єфросініна, Тіна Кароль, Сергій Притула, Злата Огнєвіч, Джамала, Оля Полякова, Катя Осадча, Аліна Гросу та багато інших українських зірок. А за кордон виїхали Влад Яма з родиною, Потап і Настя Каменських, Ольга Фреймут, Олег Винник, Тоня Матвієнко, дружина Тараса Тополі Alyosha.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.