42-річна Соломія Вітвіцька в одному халатику та з розпущеним волоссям випила каву: “Всі попадають від краси”

Відома українська телеведуча показала, в якому образі вирішила посмакувати кавою. Деякі з шанувальників не оцінили хизувань знаменитості та написали про це в коментарях

Соломія Вітвіцька – одна з найвідоміших українських телеведучих, яка здобула свою популярність на телеканалі “1+1”. Знаменитість активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, а цього разу вирішила показати, куди вирушила випити каву. Новий допис викликав неоднозначну реакцію мережі, адже авдиторії здалось, що рекламувати відпочинок у гірському комплексі, поки в країні війна, недоречно.

Соломія Вітвіцька в одному халаті

На особистій сторінці української телеведучої нещодавно з’явився новий допис, у якому знаменитість показала затишну фотографію зі свого відпочинку в горах. Соломія Вітвіцька одягла білий готельний халат і вирішила випити горнятко кави на балконі свого номера. В описі до нової фотографії зірка зазначила, що саме в цьому готельному комплексі побачила, що лижний сезон уже відкрито.

Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах

У коментарях шанувальники, друзі та колеги ведучої назвали Соломію Вітвіцьку красунею, а також побажали зірці гарного відпочинку. Більш того, одна з коментаторок порадила навколишнім бути обережнішими, адже вони ризикують впасти від такої краси.

Неоднозначна реакція мережі

Втім, у коментарях можна знайти не лише компліменти. На новий допис відомої української телеведучої відреагували неоднозначно. Так, наприклад, під дописом з’явився коментар про те, що поки чимала кількість українців сидять під обстрілами та в кожну мить можуть померти, телеведуча публічно показує свій відпочинок. Можна припустити, що зірка обрала невдалий спосіб прорекламувати гірський комплекс для відпочинку.

Коментар під новим дописом Соломії Вітвіцької
Коментар під новим дописом Соломії Вітвіцької

Нагадаємо, що психологи давно прокоментували закиди про те, що сьогодні заборонено відпочивати та взагалі відчувати позитивні емоції. Так, насправді ніхто не повинен насильно позбавляти себе можливості сміятись та радіти кожному прожитому дню, адже сьогодення навчило українців любити життя, як ніколи раніше. Втім, у час війни важливо з повагою ставитись одне до одного та пам’ятати про те, якою ціною здобуваються дорогоцінні хвилини спокою – доки захисники кожної секунди ризикують своїм життям, а мільйони українців ризикують потрапити під ракетні обстріли або залишаються у небезпеці в окупації.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.