Українські зірки, що з 24 лютого змінилися до невпізнання: Єфросиніна, Осадча, Леся Нікітюк та інші

Війна в 2022 році торкнулася долі кожного українця. Зірки не стали виключенням. Дехто з дітьми виїхав за кордон. Інші залишилися в країні. Але у будь-якому разі трагічні події відбилися на зовнішньому вигляді знаменитостей. І тепер їх дуже важко впізнати.

Маша Єфросиніна

Телеведуча, яка мала багато цікавої роботи і лад у родині з чоловіком і двома дітьми, після 24 лютого стала катастрофічно худнути. Коли переховувалися в підвалі від ракетних обстрілів, діти щось жували, а Маша відчувала огиду до їжі.

Машу Єфросиніну не впізнав навіть чоловік

Впізнати знаменитість на фото тепер дуже складно. Вона скинула чимало кілограмів, тож одяг хилитається на жінці, а щоки запали. Врешті Єфросиніна виїхала з дітьми за кордон, а Тимур пішов у добровольчий батальйон. Розлука в 2,5 місяці довела, що після 20 років шлюбу вони кохають одне одного, як раніше.

Катя Осадча

Ведуча “Світського життя” звикла гарно наряджатися і ходити по різних світських заходах, беручи інтерв’ю виключно у знаменитостей вищого ешелону. Та після 24 лютого програму довелося закрити. Катя з двома меншими дітьми виїхала на Західну Україну, а чоловік Юрій Горбунов залишився боронити Київ.

Катя Осадча взялася допомагати людям, що загубили рідних

Тепер Осадча вбралася у скромну білу блузку, зачесала волосся назад і веде програму “Знайти своїх”. Проєкт допомагає у розшуку зниклих людей, адже бойові дії призвели до розлучення багатьох сімей. Катя переживає, що не може допомогти всім, хто звертається на телебачення, тож і виглядає відповідно.

Леся Нікітюк

Перші півтора місяця після бомбардування ведуча не могла нічого їсти. Голодування негативно вплинуло не лише на зовнішній вигляд зірки, але й на її здоров’я. Леся збиралася спробувати сили в зніманні серіалу, та війна різко змінила ці плани.

Леся Нікітюк стала психологом для своїх підписників

Від бажання придбати будинок й облаштувати його на власний смак теж довелося відмовитися. Натомість Нікітюк взялася за волонтерську діяльність. Першим ділом організувала притулок для вимушених переселенців, що залишилися без житла.