Не шик, а пшик: донька Ані Лорак з’явилася на популярному телешоу в “колготах зечки” (ФОТО)

Опально відома співачка вміє дивувати публіку. Втім, Ані Лорак рідко вдається здивувати людей у хорошому сенсі цього слова. Цього разу мова йде про недоречне вбрання, яке вона обрала для своєї доньки

Деякий час тому донька скандально відомої співачки з України Ані Лорак взяла участь у російському телепроєкті “Модний вирок”. Софія Налчаджиоглу з’явилась на шоу у доволі дивному вбранні. Користувачі мережі миттєво розкритикували зіркову маму за вибір одягу для дитини. Вся річ у тім, що колготки доньки Ані Лорак імітували татуювання на ногах. Втім, це були не просто випадкові малюнки, а тюремна символіка.

Ані Лорак зі своєю донькою Софією Налчаджиоглу на російському телепроєкті

Донька Ані Лорак у колготах зечки

На момент знімання телепроєкту дівчинці виповнилось 10 років. Проте, такий вибір одягу дивував навіть за тої умови, якби Софія Налчаджиоглу була повнолітня, адже добровільно “маркувати” себе тюремною символікою – доволі неоднозначне рішення. Відповідні фотографії на особистій сторінці в Інстаграмі опублікував товариш Ані Лорак Філіп Кіркоров.

Спільне фото зі знімання популярного російського телепроєкту про моду

Загальний образ Софії Налчаджиоглу був зібраний з одягу яскравого зеленого відтінку. “Пухнаста” кофтинка з чорними написами, спідниця в клітинку та масивні кросівки ідеально пасували одне до одного. Проте, всю картину зіпсували горезвісні колготки. Деякий час тому такий елемент гардероба користувався широкою популярністю. Ба більш, серед молоді й дійсно було модно імітувати татуювання на тілі. Втім, мова не йде про 10-річну дівчинку, яка носить на собі тюремні позначки. Такі колготки випускає бренд Vetements, а коштують вони близько 200 євро, що в гривнях складає майже 8 тисяч.

Образ доньки Ані Лорак на популярному російському телешоу

У коментарях до допису російського співака Філіпа Кіркорова публіка очікувано неприємно здивувалась та обурилась вибором одягу для 10-річної дитини. Підписники так званого російського попкороля зазначили, що світ явно котиться у прірву, якщо батьки обирають для своїх дітей подібне вбрання. Ба більш, авдиторія співака висунула свою думку та навіть зазначила, що такі колготи не можна назвати ніяк по-іншому, аніж “колготки зечки”.