Каменських, Могилевська та інші зірки, які так і не змогли вгамувати апетит та схуднути до Нового року (Фото)

Героїнь нашої сьогоднішньої добірки вважають справжніми красунями, незважаючи на зайві кілограми. Багато хто вважає, що їм взагалі не варто худнути, адже вони можуть втратити свою родзинку.

Мабуть кожна жінка хоч раз худнула до літа, чи до Нового року, проте не всім це вдається. От і героїні нашої сьогоднішньої добірки, які весь час сидять на дієтах, не схудли до цьогорічного Нового року.

Настя Каменських

Звезды, которых подозревают в беременности
Зірки, які так і не змогли вгамувати апетит та схуднути до Нового року: Настя Каменських

Співачка Настя Каменських схильна до набору ваги, тож дівчина постійно сидить на дієтах і тренується у спортивному залі. Артистка часто худла, а потім знову набирала вагу. Так трапилось і цього разу. У 2020-2021 році Настя мала ідеальну фігуру. Дівчина взяла себе в руки і дуже ретельно слідкувала за харчуванням, а також постійно тренувалась. Втім, у 2022 році співачка знову набрала зайву вагу. Настя пояснює, вона з тих, хто заїдає стрес. Тож не дивно, що після початку повномасштабної війни в Україні Каменських сильно додала у вазі.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська до та після схуднення
Зірки, які так і не змогли вгамувати апетит та схуднути до Нового року: Наталія Могилевська

Наталія Могилевська теж часто худне, а потім знову набирає вагу. У 2017 році співачка добряче схудла, коли взяла участь у танцювальному проєкті “Танці з зірками”. Втім, зараз співачка знову має зайві кілограми. Нещодавно навіть ширилися чутки, що Могилевська вагітна, адже прихильники помітили її округлий животик, але сама Могилевська прокоментувала це, зізнавшись, що просто додала у вазі.

Камалія

Камалія
Зірки, які так і не змогли вгамувати апетит та схуднути до Нового року: Камалія

Колись Камалія мала успішну модельну кар’єру і ідеальну фігуру. Проте після народження дітей співачка трішки погладшала і вже не змогла повернути собі ідеальну фізичну форму.

Варто відзначити, що Камалію повністю влаштовує її вага, тим більше, що вона вміє прикрити свої недоліки правильно підібраним одягом.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.