Романтика у світлі гірлянд: колишній Огнєвіч Задворний зустрів Новий рік з 19-річною коханою – відомо її ім’я

Вперше після розлучення зі Златою Огнєвіч переможець другого сезону Холостячки заговорив про стосунки з іншою дівчиною. У мережі стало відомо, як звати загадкову красуню, вдвічі молодшу за українську співачку

Андрій Задворний доволі довгий час мовчав після розставання зі своєю колишньою нареченою Златою Огнєвіч. Доки співачка загоювала рани, чоловік мовчки продовжував своє звичне життя. Нещодавно, вперше за довгий час, Андрій Задворний прокоментував своє особисте життя. Так, колишній Огнєвіч зізнався, що він зустрічається з іншою дівчиною.

Користувачам мережі не знадобилось багато часу, щоб з’ясувати, хто ж ця загадкова красуня, яка полонила серце Задворного. Виявилось, що це Юлія Поляк, 19-річна модель з Чернівецької області.

Так виглядає нова дівчина Андрія Задворного
Так виглядає нова дівчина Андрія Задворного

Новоспечена парочка навіть разом відсвяткувала Новий рік. Про це стало відомо з їхніх особистих сторінок. В Інстаграмі і Задворний, і Поляк поділились кадрами романтичного кіноперегляду. На фото закохані тримались за руки, а єдиним джерелом світла в кімнаті були гірлянди на підвіконні.

Кадри з особистих сторінок Поляк і Задворного
Кадри з особистих сторінок Поляк і Задворного

Історія кохання Злати Огнєвіч і Андрія Задворного

Андрій Задворний і Злата Огнєвіч зустрічались недовго, втім за історією їхніх стосунків можна писати книги. Чоловік став переможцем другого сезону “Холостячки”, а українська співачка швидко та сильно покохала Задворного. Втім, пізніше ексзакохані зізнались, що вони більше не разом. Шанувальники міркували, що ж могло стати причиною такого раптового розставання після 1,5 місяці стосунків.

Пізніше Андрій Задворний зізнався, що саме він став ініціатором розірвання стосунків. Переможець Холостячки-2 назвав причину, через яку покинув Злату Огнєвіч. Так, за словами Андрія Задворного, він припинив відчувати будь-які позитивні емоції до своєї колишньої нареченої.

Колишні закохані на телепроєкті Холостячка-2
Колишні закохані на телепроєкті Холостячка-2

Колишньому нареченому Злати Огнєвіч було не важко пережити розставання, а ось українська співачка довго боролась зі своїми почуттями та загоювала власні рани. Більш того, Злата Огнєвіч одного разу зізналась, що вона мусила звернутись до психотерапевта, щоб остаточно впоратись зі втратою. За словами співачки, Задворний полишив її будь-якої можливості створити щасливу сім’ю на реаліті-шоу Холостячка.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.