Як виглядають весільні обручки Ірини Білик, Каті Репяхової, Олі Полякової та інших: від простих до розкішних

Відомі українські красуні похизувались шикарними обручками від своїх коханих чоловіків. Як виглядають весільні прикраси найвідоміших знаменитостей України?

У когось весілля буває один раз в житті, у когось ця подія трапляється два та навіть більше разів. Втім, на кожному урочистому заході, де закріплюється кохання двох людей, обручка є найважливішим доказом почуттів. Як виглядають весільні прикраси відомих українських зірок?

Ірина Білик

Білик з обручкою на пальці та Коляденко в Празі
Білик з обручкою на пальці та Коляденко в Празі

Знаменитість не полюбляє красуватись своїми весільними обручками. В житті української співачки було три весілля, а ефектну зірку завжди оточували залицяльники. Втім, нещодавно знаменитість “засвітилась” на відео зі своїм колишнім Дімою Коляденком, а на пальці зірки шанувальники помітили обручку. Пізніше й сам Коляденко показав весільні каблучки, які підготував для своєї коханої.

Оля Полякова

Обручка Олі Полякової
Обручка Олі Полякової

Українську співачку рідко можна побачити на публіці з обручкою на пальці, втім у тих випадках, коли Оля Полякова одягає шикарну каблучку, “охають” всі. Й правда, стримати емоції, побачивши красивий весільний подарунок від чоловіка важко. Нагадаємо, що відома співачка вийшла заміж за Вадима Буряковського 2004 року.

Катя Репяхова

Дружина Віктора Павліка показала подарунок від чоловіка
Дружина Віктора Павліка показала подарунок від чоловіка

На весіллі Катерини Репяхової та Віктора Павліка вони обмінялись класичними обручками, проте пізніше знаменитість показала шанувальникам подарунок від свого коханого, який вона носить на безіменному пальці правої руки – золота каблучка з маленькими відбитками дитячих ніжок. Блогерка зізналась, що таким чином Павлік подякував їй за сина.

Джамала

Весільна обручка Джамали
Весільна обручка Джамали

Відома українська співачка вийшла заміж 2016 року. Тоді артистка показала, з якою каблучкою її майбутній чоловік освідчився її та попросив стати його дружиною. Красива та стримана прикраса стала символом їхнього міцного кохання, яким необов’язково вихвалятись. До слова, Джамалі дійсно пасує така прикраса.

Даша Квіткова

Заручини Квіткової та Добриніна
Заручини Квіткової та Добриніна

Зіркова пара познайомилась на телепроєкті “Холостяк-9” та стали незаперечним доказом того, що знайти кохання на реаліті-шоу можливо. Так виглядає каблучка, яку Микита Добринін подарував тоді ще майбутній дружині на заручини.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?