36-річний онук Богдана Ступки Дмитро показав, як виросла його донька від Логунової: дитину не впізнати (ФОТО)

Представник "династії" відомих українських акторів показав кадри з американської вечірки, а також показав, як змінилась його донька від Поліни Логунової

Відомий український актор нині мешкає на території США. Дмитро Ступка не так часто розкриває подробиці свого особистого життя, втім нещодавно на його сторінці з’явились кадри підрослої доньки від колишньої дружини Поліни Логунової. Актор показав, як дівчинка виросла за цей час, а у коментарях з’явилось чимало компліментів.

Український актор Дмитро Ступка показав, як виросла його донька Богдана від Логунової

Донька Дмитра Ступки

Український актор опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм кадри з, ймовірно, свого тимчасового житла в США. На відео, яке з’явилось в його блозі, донька актора від колишньої дружини Поліни Логунової танцювала на стільці біля багаття.

Видно, що дівчинка весело провела час зі своїм татом та стовідсотково залишилась задоволена. До того ж на опублікованих кадрах добре видно, як донька Дмитра Ступки підросла. П’ятирічна Богдана “витягнулась” у зрості. Ба біль, здається, що з роками дівчинка стає все більш активною та енергійною.

Дмитро Ступка та Україна

Нагадаємо, що раніше знаменитість висловлювався про своє повернення до України. Тоді зірка зізнався, що 23 лютого він мав квиток з пересадками до Києва. Коли у мережі почали з’являтись перші новини про повномасштабне вторгнення російської армії на територію України, Ступка якраз летів з Лос-Анджелесу до Стамбулу. Звідти потрапити до України він вже не зміг, адже простір над країною було закрито.

Пізніше український актор вирушив до Польщі, де зустрів свою маму та тітку. Разом із ними він поїхав до Німеччини, а пізніше – до Італії. Проте, зізнається Дмитро Ступка, він швидко усвідомив, що для нього у Європі роботи немає. Тому, порадившись зі своїми рідними, він вирушив назад до США, аби бути ближчим до доньки.

Влітку відомий український актор висловлювався про своє ймовірне повернення додому

До слова, в Америці зірка не має дозволу працювати, тому нині, як сам зізнавався, він живе на валізах. Дмитро Ступка влітку роздумував над поверненням до України, проте далі планів ця ідея не зайшла.