Як одягтися жінці за 40 на роботу, вечірку, весілля: трендові образи на прикладі першої леді Олени Зеленської

Перша леді України Олена Зеленська довела, що має відмінне почуття стилю. Розбираємось на прикладі її образів, як вдало підкреслити свої переваги та відповідати характеру заходу, який збираєтесь відвідати

Стилісти вже давно спростували закоренілий міф про те, що, аби бути стильною, потрібно мати гардероб із великою кількістю речей. Так, розбираємось на прикладі стилю першої леді України, як одягтись для відвідування заходів різного характеру та при цьому збирати захоплені погляди навколишніх. Насправді – це зовсім не важко.

Офіційний стиль

Найчастіше Олену Зеленську можна побачити в одязі ділового стилю. Б’ємось об заклад, що сьогодні цей вислів і досі у багатьох викликає відразу та нервові мурашки по шкірі. Чимало людей уявляють, одяг для офіційних заходів – це стереотипна спідниця-олівець та біла кофтинка. Перша леді України не втомлюється демонструвати розмаїття можливих нарядів для ділових заходів.

Олена Зеленська на офіційних заходах у стриманому, але стильному одязі
Олена Зеленська на офіційних заходах у стриманому, але стильному одязі

У нарядах, які перша леді обирає для офіційних заходів, завжди присутній діловий піджак та вдалий низ – спідниця або штани. Завдяки завжди різному та цікавому крою образи Зеленської виглядають ідеально.

Образ для вечірки

Сьогодні побачити першу леді в образах для вечірок важко, адже повномасштабна війна буквально скасувала будь-які веселощі та розваги. Пропонуємо пригадати, які наряди Олена Зеленська обирала в ті часи, коли благодійні вечірні заходи або ж веселі вечірки з друзями траплялися.

Вечірні сукні Олени Зеленської
Вечірні сукні Олени Зеленської

Сукні, в яких перша леді з’являється у світ, завжди вражають. Одночасно стримані та неперевершені вони ідеально підкреслюють і стійкий характер, і природну красу Зеленської.

У чому піти на весілля

Якщо вас запросили на весілля, а ви навіть не можете вигадати, в чому прийти на вечірку, пропонуємо звернутись по допомогу до стильних нарядів першої леді. Ось декілька вдалих варіантів, які можуть надихнути вас на створення власного весільного образу.

Стильні образи Олени Зеленської
Стильні образи Олени Зеленської

Повсякденний стиль

Навіть у повсякденному житті Олена Зеленська виглядає бездоганно. Нічого вишуканого – лише стильна стриманість і вдале поєднання кольорів і фактур.

Повсякденні наряди першої леді
Повсякденні наряди першої леді

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.