Кароль, Лорак й інші носять головний тренд 2023 року: вузькі спідниці-олівці, в які зірки запхали свої стегна

Класика завжди залишається незмінною гостею будь-якого гардероба. Так, відомі зірки вирішили похизуватись відмінним почуттям стилю, додавши легендарному "олівцю" особливої харизми поєднанням фактур і принтів

Спідницю-олівець відносять до класичних атрибутів одягу. Якщо ви довго хотіли додати цей елемент до свого повсякденного гардероба, пропонуємо надихнутись і подивитись, як відомі зірки комбінують “олівець”.

Тіна Кароль і леопард

Українська співачка в майже класичній спідниці
Українська співачка в майже класичній спідниці

Тіну Кароль заслужено вважають однією з найкрасивіших і найвитонченіших артисток України. Зірка не полишає свого титулу модниці, а її образи завжди знаходять відгук у серцях шанувальників. Так, знаменитість розбила стереотип про те, що спідниця-олівець – це виключно офісний варіант нудного вбрання. Симпатичний принт і вдале поєднання кольорів зробило образ Кароль спортивним і ніжним одночасно.

Ані Лорак у “класичній класиці”

Елегантний образ співачки
Елегантний образ співачки

2019 року єдина донька співачки Софія пішла в перший клас. Для того, аби провести дитину на її перший в житті дзвоник, зірка обрала класичний варіант комбінації спідниці-олівця. Ані Лорак одягла білу блузку та чорну спідницю довжини міді, а доповнила образ стильними туфлями-човниками. Загалом наряд співачки виглядав вдало та стильно попри те, що Ані Лорак вирішила обійтись без занадто яскравих акцентів.

Ані Лорак на нагородженні
Ані Лорак на нагородженні

Цей наряд співачки не має нічого спільного зі шкільними святами, проте залишається елегантним і стриманим. Так, Ані Лорак на одне з нагороджень одягла повністю чорний костюм зі спідницею-олівцем, який зробив і без того витончену фігуру співачки ще більш стрункою.

Надія Мейхер у літньому “олівці”

Легкий і стильний образ ексвіагрянки
Легкий і стильний образ ексвіагрянки

Надія Мейхер знається на моді та стилі не з чуток – крім своєї співочої діяльності, артситка також займається створенням дизайнерського одягу. Саме тому знаменитість завжди вражає вдалими образами. Так, наприклад, на цьому фото видно, як Мейхер склала стильний літній і легкий образ всього з трьох елементів одягу. Спідницю-олівець артистка поєднала з білою майкою та чорними ботильйонами з відкритим носком.

Червоне й чорне на Марічці Падалко

Ведуча ТСН у карколомному образі
Ведуча ТСН у карколомному образі

Марічку Падалко, яку називають незмінним обличчям українських новин, рідко можна побачити на повний зріст. Проте, міф про те, що ведучі новин красиво одягаються лише “зверху”, а за столом сидять у піжамних штанах, залишається міфом. Наприклад, Падалко просто обожнює красиво одягатись, а улюблений атрибут української журналістки – це спідниця-олівець.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.