Повторила за Нікітюк: Злата Огнєвіч відсвяткувала день народження в Карпатах без Макса Тарапати

Відома українська співачка показала, де вирішила святкувати свій день народження. Знаменитість пішла стопами Лесі Нікітюк та вирушила до автентичної місцевості

Вчора, 12 січня, Злата Огнєвіч відзначила власне свято. Відомій українській співачці виповнилось 37 років. Хоча цьогоріч мало хто з зірок дозволяє собі пишні святкування та гучні вечірки, артистка не відмовилась від заслуженого відпочинку. Де Злата Огнєвіч святкувала день народження, вона показала в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм.

Відома українська співачка після важкого воєнного року та новорічно-різдвяних свят вирішила присвятити час собі. Так, знаменитість вирушила святкувати день народження в Карпати. Ба більш, зірка вирішила повторити нещодавній образ іншої української артистки й одягла таке саме традиційне гуцульське вбрання вслід за Лесею Нікітюк.

Злата Огнєвіч показала, в якому вбранні святкувала свій день народження
Злата Огнєвіч показала, в якому вбранні святкувала свій день народження

Своє торічне свято зірка відзначила в Африці, проте 37-річчя Злата Огнєвіч таки вирішила зустріти в рідній Україні. Знаменитість поїхала до села Верховина, що на Івано-Франківщині, та поринула в старовинні українські традиції й надихнулась рідною культурою. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Злата Огнєвіч одразу попередила, що зв’язок в горах дуже поганий, тому іноді вона може пропадати.

Втім, додала артистка, це її ні в якому разі не бентежить, адже вона давно хотіла провести всю відпустку повністю без телефонів і зв’язку, аби мати можливість повністю відновити моральні та фізичні сили. Цього разу Злата Огнєвіч все-таки тримала руку фанатів на пульсі всіх подій, що з нею відбувались.

Українська співачка Злата Огнєвіч у традиційному гуцульському вбранні
Українська співачка Злата Огнєвіч у традиційному гуцульському вбранні

Знаменитість розповіла, що на своєму гірському відпочинку вона встигла побувати у багатьох місцях і зайнятись чималою кількістю цікавих справ. Так, Злата Огнєвіч побувала в контактному зоопарку, ознайомилась з цікавою місцевістю селища на Івано-Франківщині, до якого навідалась. Крім того, зірка мала змогу дізнатись про все, що її так сильно турбує. Про своє майбутнє співачка дізналась після ворожіння на свічках.

Злата Огнєвіч показала гуцульську хатинку та провела екскурсію для фанатів
Злата Огнєвіч показала гуцульську хатинку та провела екскурсію для фанатів

В особистому блозі знаменитості з’явились автентичні кадри з гуцульської хатинки. Співачка показала, як виглядає оселя зсередини, а також надихнула красивими кадрами традиційних візерунків.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.