Як виглядали Аліна Гросу, Ксенія Мішина, Оля Полякова до пластики: перші красуні країни не зовсім “натуральні”

У теперішні часи практично будь-який свій недолік у зовнішності можна змінити у пластичного хірурга. Цим вдало користуються українські зірки, чию вроду прихильники вважають еталонною.

Героїні нашої сьогоднішньої статті заперечують той факт, що робили будь-які маніпуляції зі своїм обличчям, чи тілом. Втім, порівнюючи їхні фото на початку кар’єри, неозброєним оком видно, що зіркові красуні помітно змінилися.

Аліна Гросу

В Мережі ще й досі обговорюють те, як “маленька бджілка” Аліна Гросу перетворилася у звабливу білявку. На фото, які співачка публікує у соціальних мережах, її обличчя здається просто ідеальним: маленький ніс, виражені вилиці і пухкі губи. Якщо порівняти фото Гросу у підлітковому віці і теперішні, то це 2 абсолютно різні людини.

Співачку звинувачують в уколах краси, та в ринопластиці. Втім, сама Аліна запевняє, що нічого зі своїм обличчям не робила, а виглядає вона по-іншому тільки через те, що схудла і навчилася “правильно” фарбуватися.

Аліна Гросу до та після пластики
Аліна Гросу до та після пластики

Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина – незвичайної краси жінка. Вона має дуже красиві риси обличчя: маленький, акуратний ніс, виразні вилиці та в цілому дуже пропорційне обличчя. Втім, раніше акторка виглядала по-іншому. В Мережі є фото Мішиної зроблене до популярності і на ньому її не впізнати. Сама ж Мішина запевняє, що просто сильно схудла з того часу, тому і змінилося її обличчя. Втім, прихильники все ж підозрюють акторку в пластиці.

Ксенія Мішина до та після пластики
Ксенія Мішина до та після пластики

Оля Полякова

Українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно відсвяткувала свій 44-й день народження, не приховує, що вже 20 років регулярно робить ботокс, аби прибрати зморшки з обличчя. А ось щодо більш серйозних операцій співачка мовчить. Втім, ні для кого не секрет, що Полякова вдосконалила свій бюст, який зараз виглядає, як два пружних м’ячика. На фото з років молодості співачки видно, що Полякова не володіла пишними формами вище пояса.

Оля Полякова до та після пластики
Оля Полякова до та після пластики

 

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.