Як виглядали Аліна Гросу, Ксенія Мішина, Оля Полякова до пластики: перші красуні країни не зовсім “натуральні”

У теперішні часи практично будь-який свій недолік у зовнішності можна змінити у пластичного хірурга. Цим вдало користуються українські зірки, чию вроду прихильники вважають еталонною.

Героїні нашої сьогоднішньої статті заперечують той факт, що робили будь-які маніпуляції зі своїм обличчям, чи тілом. Втім, порівнюючи їхні фото на початку кар’єри, неозброєним оком видно, що зіркові красуні помітно змінилися.

Аліна Гросу

В Мережі ще й досі обговорюють те, як “маленька бджілка” Аліна Гросу перетворилася у звабливу білявку. На фото, які співачка публікує у соціальних мережах, її обличчя здається просто ідеальним: маленький ніс, виражені вилиці і пухкі губи. Якщо порівняти фото Гросу у підлітковому віці і теперішні, то це 2 абсолютно різні людини.

Співачку звинувачують в уколах краси, та в ринопластиці. Втім, сама Аліна запевняє, що нічого зі своїм обличчям не робила, а виглядає вона по-іншому тільки через те, що схудла і навчилася “правильно” фарбуватися.

Аліна Гросу до та після пластики

Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина – незвичайної краси жінка. Вона має дуже красиві риси обличчя: маленький, акуратний ніс, виразні вилиці та в цілому дуже пропорційне обличчя. Втім, раніше акторка виглядала по-іншому. В Мережі є фото Мішиної зроблене до популярності і на ньому її не впізнати. Сама ж Мішина запевняє, що просто сильно схудла з того часу, тому і змінилося її обличчя. Втім, прихильники все ж підозрюють акторку в пластиці.

Ксенія Мішина до та після пластики

Оля Полякова

Українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно відсвяткувала свій 44-й день народження, не приховує, що вже 20 років регулярно робить ботокс, аби прибрати зморшки з обличчя. А ось щодо більш серйозних операцій співачка мовчить. Втім, ні для кого не секрет, що Полякова вдосконалила свій бюст, який зараз виглядає, як два пружних м’ячика. На фото з років молодості співачки видно, що Полякова не володіла пишними формами вище пояса.

Оля Полякова до та після пластики