“Розслабляє і заспокоює”: Ксенія Мішина розповіла, за допомогою чого радує себе після розставання з Еллертом

Ксенія Мішина - модель і телеведуча, яка стала популярною завдяки багатьом українським серіалів і програмою "Холостячка".

На програмі телеканалу СТБ Мішина знайшла собі обранця – коміка і сценариста Олександра Еллерт. Однак їхні стосунки не тривали навіть року – влітку 2021 вони розлучилися. Причина розриву невідома, тим більше, пара готувалася зіграти весілля. Однак подія стала болючим для обох партнерів.

Після розставання з Сашком Ксенія часто стала робити публікації в Інстаграм, розповідаючи про свої внутрішні переживання.

Як з’ясувалося, Мишина знайшла для себе місце сили, і з’ясувала, чим може себе розслабити і довести до стану повної гармонії з самою собою.

“Кожен раз, плаваючи в морі, я заряджаюсь енергією через афірмації. Вода – цілитель, вона відчуває тебе і допомагає розслабитися і заспокоїтися. Щаслива виявитися в прекрасному місці і насолоджуватися красивим відпочинком”,

– написала Ксенія Мішина.

Телезірка позувала на балконі на тлі неймовірно блакитної води в море. Для фотосесії українська модель одягла легку шовкову, практично невагому ночнушку смарагдового кольору.

Шанувальники помітили, що після розставання з Александрм Еллертом Ксенія Мішина покращала – вона стала публікувати колоритні фотографії, які підкреслюють її природну красу. Видно, що це ніби-то на зло, щоб колишній хлопець зрозумів що він втратив.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина – мати-одиначка. Вона виховує сина від попередніх стосунків. Хлопчика звуть Платон. Про батька дитини і про його долю зараз модель вважає за краще нічого не розповідати.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.