В обіймах красивого “друга” та без чоловіка: Оля Полякова показала, як відзначила день народження у Лондоні

Відома українська співачка Оля Полякова вчора відзначила свій день народження. Сьогодні зірка показала перші кадри зі святкування – без чоловіка, але з донькою та красенем-другом

Оля Полякова 17 січня святкує свій день народження. Цьогоріч знаменитість зустріла 44 роки, а поруч з нею були майже всі близькі для неї люди. Свято зірка відзначала у Великобританії, де навчаються її діти. У Лондоні артистку спершу привітали з днем народження в оселі знаменитості, а пізніше компанія на чолі з Поляковою вирушила до місцевого ресторану.

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм Оля Полякова опублікувала милі кадри з того вечора. Зірка продемонструвала свій святковий аутфіт і поділилась з підписниками цінними моментами поруч з близькими людьми.

Українська співачка вчора відсвяткувала 44-річчя
Українська співачка вчора відсвяткувала 44-річчя

Оля Полякова показала, як святкувала день народження

В особистому блозі знаменитої артистки з’явились кадри, як її з днем народження вітають старша донька Маша та продюсер Артем. На опублікованому відео вони в дуеті співають для знаменитості святкову пісню “Happy birthday”. Оля Полякова виглядає дуже щасливою, перебуваючи в компанії близьких товаришів і доньки Маші.

Оля Полякова показала, як її привітали близькі люди
Оля Полякова показала, як її привітали близькі люди

Після цього милого привітання та ковтку ігристого компанія вирушила продовжити святкування до одного з лондонських ресторанів. Оля Полякова запросила на свій день народження чимало відомих зірок, серед яких опинились, зокрема, Жан-П’єр Барда, вокаліст гурту Army of Lovers, та Андерс Ханссон, музичний продюсер, який писав для них пісні.

На своїй сторінці Оля Полякова показала кадри майже в обіймах свого красивого товариша. Українська співачка, схоже, була дуже щасливою побачити шведського колегу, а він, своєю чергою, також був задоволений компанією зірки.

Оля Полякова на святкування дня народження запросила шведського колегу
Оля Полякова на святкування дня народження запросила шведського колегу

Судячи з опублікованих в особистому блозі фотографій, день народження пройшов спокійно та без особливих веселощів. До слова, чоловіка Олі Полякової Вадима Буряковського поруч не було. Святкування пройшло у компанії зіркових доньок та колег відомої української співачки, а ось її чоловік, схоже, залишився на Батьківщині, в Україні.

Схожі статті

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.