Переможець “Холостячки” Задворний зробив пірсинг і показав результат: після історії з Огнєвіч пустився берега

Останнім часом багато українців наважуються на речі, про які раніше навіть не замислювалися. Колишній Злати Огнєвіч Андрій Задворний зробив пірсинг і показав неочікуваний результат

Відомий український підприємець, який здобув всеукраїнську популярність після участі в телепроєкті “Холостяка-2”, Андрій Задворний в особистому блозі повідомив несподівану новину. Так, чоловік вирішив зробити пірсинг. У салоні колишній бойфренд Злати Огнєвіч проколов вухо.

На особистій сторінці Андрія Задворного в соціальній мережі Інстаграм чоловік опублікував світлину, на якій сидить у салоні. Майстер у момент, коли колишнього нареченого Злати Огнєвіч зазнимкували, робила чоловікові пірсинг. У кадрі видно задоволений вираз обличчя Андрія Задворного – схоже чоловік був дійсно радий таким чином оновити свій імідж.

Андрій Задворний показав пірсинг в особистому блозі в Інстаграмі
Андрій Задворний показав пірсинг в особистому блозі в Інстаграмі

У підписі до несподівано опублікованої Інстаграм-історії чоловік залишив загадкове та лаконічне повідомлення: “Тепер маю у вусі сережку”. Схоже, що тепер підписники будуть частіше бачити фотографії Андрія Задворного, оскільки йому кортітиме похизуватись зміною іміджу.

Передумови такого неочікуваного кроку знаменитість не повідомив, проте можна припустити, що на таку зміну іміджу чоловік наважився з декількох причин. Так, після початку повномасштабної війни у всіх українців змінились цінності та пріоритети, а люди, які звикли відкладати життя на потім, з’ясували, що жити потрібно тут і зараз. Ймовірно, саме це стало причиною, що Задворний зробив пірсинг.

Ще одна ймовірна причина – це нові стосунки колишнього бойфренда Злати Огнєвіч Андрія Задворного. Так, знаменитість почав зустрічатись з 19-річною моделлю з Чернівців. Ймовірно, молода кохана відомого підприємця надихнула його на юнацьку авантюру.

Нова дівчина колишнього нареченого Злати Огнєвіч Андрія Задворного
Нова дівчина колишнього нареченого Злати Огнєвіч Андрія Задворного

Нагадаємо, що після фіналу популярного телепроєкту “Холостячка” відома українська співачка Злата Огнєвіч і Андрій Задворний зустрічались всього півтора місяця. Пізніше знаменитості розстались з ініціативи саме чоловіка. За словами Задворного, він розлюбив Огнєвіч. Злата складно переживала розлучення, втім врешті впоралась з цим.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.