Віра Брежнєва показала ноги-ласти: Костянтин Меладзе одружився далеко не на Попелюшці (Фото)

Тендітна білявка Віра Брежнєва вразила прихильників непропорційними стопами ніг. Композитор Костянтин Меладзе взяв у дружини зовсім не Попелюшку.

Відому співачку Віру Брежнєву завжди вважали однією з найкрасивіших в шоу-бізнесі. Кар’єра Віри почалася з гурту “Віа гра”. Цікаво, що продюсер гурту Костянтин Меладзе не приховує, що обрав Брежнєву в гурт не за її вокал, а за харизму та красу. І хоча за всю історію “Віа гри” змінилося аж 20 складів, саме Віру Брежнєву називають однією з найбільш яскравих та таких, які запам’ятовуються учасниць.

Віра Брежнєва в складі гурту Віа Гра

Зараз Брежнєвій 40 років, але вона як і раніше виглядає просто розкішно. Втім, навіть у цієї красуні є свої недоліки. Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Віра оприлюднила фото своїх ніг і просто жахнула прихильників своїми стопами.

 Віра Брежнєва показала ноги-ласти
Віра Брежнєва показала ноги-ласти

Так, на знімку можна розгледіти, що ноги у співачки дуже кістляві і виглядають, як кістки обтягнуті шкірою. Крім того, самі стопи здаються дуже великими і не жіночими.

В підписі до фото Віра розповіла про свій стан та про спорт, який їй допомагає, як фізично так і ментально.

У мене емоційний стан дуже впливає на тіло. Сьогодні болить все. Сама собі хочу допомогти розтяжкою, диханням та чистим харчуванням.  Але більше всього в такий час хочеться обіймів і на ручки.

, – написала Брежнєва.

До слова, не так давно Брежнєва розповіла, як їй вдається так гарно виглядати в 40 років. Співачка зізналася, що привчила себе до правильних звичок, а саме: регулярний спорт, дотримання норми пиття чистої води, а також “чисте харчування”. Віра повністю відмовилась від цукру, борошна, молочних продуктів, яєць та м’яса. Основний раціон співачки складають овочі та фрукти.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.