Ультрамодний тотал-блек і темні окуляри: Маша Полякова вийшла з гуртожитку в Лондоні під руку з хлопцем

Старша донька відомої української співачки прогулялась Лондоном зі своїм бойфрендом. Молоді дуже красиво виглядають разом, а їхній стиль вражає стильною стриманістю

Відома українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок. Старша Маша навчається на першому курсі у великобританському університеті. Зіркова донька, крім навчання, також активно веде особистий блог, в якому час від часу показує реалії життя в Лондоні. Цього разу Полякова молодша продемонструвала похід до супермаркету, ймовірно, зі своїм бойфрендом, на ім’я Артур.

Молода парочка закоханих пройшлись вулицями Лондона й завітали до місцевого супермаркету для того, щоб зробити покупки. Епатажні студенти одягли доволі стильний лук. Маша Полякова вирішила одягти повністю чорний одяг, а ось її хлопець захотів поекспериментувати з кольорами та їхніми поєднаннями.

Маша Полякова прогулялась Лондоном зі своїм бойфрендом

Старша донька відомої української співачки одягла чорну спідницю та доповнила її чорною кофтою з коміром. Взуття зіркової дочки також було чорного кольору, а шкіряний матеріал додавав образу брутальності. Верхній одяг дівчинки був також зроблений зі шкіри або її замінника. З аксесуарів Маша Полякова обрала маленьку сумочку, чорні окуляри та масивні сріблясті прикраси.

А ось бойфренд Маші Полякової трішки розбавив “тотал-блек” лук своєї подруги. Хлопець одягнув світлі широкі штани, а доповнив їх світшотом схожого відтінку з малюнком на ньому. З чорного на хлопці було чорне пальто та такого ж кольору взуття. З аксесуарів Артур одягнув лише чорні окуляри, як і Маша Полякова.

Маша Полякова показала свій лук у лондонському супермаркеті

Опубліковану Історію зіркова донька супроводила останнім україномовним хітом “Сіґеле-міґеле” від гурту “NAZVA”.

Нагадаємо, що наприкінці літа стало відомо про те, що старша донька відомої української співачки Олі Полякової вступила до музичної академії у Великобританії. Дівчинка переїхала жити до Лондона та зараз живе в гуртожитку разом з сусідкою. До переїзду з України в дівчинки був хлопець, учасник їхнього з друзями бенду “ШВИ”. Втім, про подальшу долю їхніх стосунків наразі невідомо. Маша Полякова не часто ділиться подробицями свого особистого життя.