Ксенія Мішина заснула на знімальному майданчику: екс-холостячка проводить на роботі по 16 годин

Відома українська актриса Ксенія Мішина знімається в кіно у Хорватії. В своєму Інстаграм-блозі зірка показала, що акторська робота — це нелегко.

Ксенія Мішина прославилась після ролі в серіалі “Кріпосна”. Пізніше вона стала головною героїнею шоу “Холостячка” і майже рік після закінчення проекту зустрічалась з переможцем Олександром Еллертом, але їх шляхи розійшлися.

Зараз актриса присвячує себе сину і улюбленій професії, яка занесла її в Хорватію. В цій країні Ксенія Мішина знімається в серіалі “Зломовчання”, вона грає роль мецената Ольги, яка займається розслідуванням зникнення своєї племінниці. Зірці довелось вчити багато сцен хорватською мовою:

Вивчення хорватської — це, напевно, перший момент, який загнав мене в ступор і змусив похвилюватися. У мене було катастрофічно мало часу

, – розповідала Мішина в інтерв’ю.

В Хорватію на зйомки Ксенія їздить разом із сином Платоном, а в перервах між роботою вони повертаються додому в Київ. Зараз у артистки дуже напружений робочий графік, про це вона розповіла в своєму Інстаграм-блозі, опублікувавши своє сонне фото без макіяжу і фотошопу:

Прокинулась… Знімали з 15:00 до 7 ранку, зараз трохи знайду себе і покажу вам подаруночки від сина за важкі знімальні дні

Ксенія Мішина заснула під час зйомок на знімальному майданчику

Також Мішина показала, як коротає час в перервах між сценами. Виявилось, що актриса спить там, де прийдеться:

А поки посмійтеся))) Ксюша в перервах між сценами)))

Ксенія Мішина заснула під час зйомок на знімальному майданчику

Екс-холостячка поділилась, що під час таких складних зйомок їй іноді здається, що у неї вже немає сил вивозити нову мову і скажені графіки, але все це емоції і втома. Коли вона занурюється в себе, то зразу згадує, наскільки любить свою професію і як сумує, коли роботи немає.

Ксенія Мішина заснула під час зйомок на знімальному майданчику