Ексневістка Віктора Ющенка Ліза показала, як президентська онучка живе в росії: “Не дарма так довго чекали”

Колишня дружина сина Віктора Ющенка показала кадри з шикарної фотосесії. Єлизавета Ющенко продемонструвала, як тепер виглядає 12-річна онучка експрезидента України

Влітку 2009 року народилась молода сім’я – сестра Маші Єфросиніної Єлизавета вийшла заміж за сина третього президента України Андрія. Наступного року в родині з’явилась донька Варвара, проте міцним шлюб не виявився, оскільки вже 2012 року відома пара розійшлась. Зараз президентська онучка Варвара живе разом зі своєю мамою Єлизаветою в росії.

Нещодавно на особистій сторінці Єлизавети Ющенко в соціальній мережі Інстаграм з’явилась публікація з новими фотографіями зі святкування дня народження сина подруги Єлизавети. Знаменитість не уточнювала, де саме вони відзначали з друзями та рідними свято, проте в описі подякувала кумі за красиві кадри.

Ліза Ющенко опублікувала шикарні фото з дня народження
Ліза Ющенко опублікувала шикарні фото з дня народження

На опублікованих фотографіях і Ліза Ющенко, і її донька Варвара виглядають неймовірно – дорогі та вишукані вечірні сукні, шикарні прикраси та яскраві усмішки додають фотографіям особливого шарму. Ба більш, фото були зроблені в презентабельному закладі. Схоже, що організатор свята не соромився і вирішив відзначати подію з розмахом.

Як виглядає онучка експрезидента України Віктора Ющенка
Як виглядає онучка експрезидента України Віктора Ющенка

Всі присутні на фотографіях виглядають безтурботними та щасливими. Єлизавета Ющенко також показала фотографії разом зі своєю донькою Варварою. Не можна не помітити їхню схожість.

Ліза Ющенко зі своєю донькою Варварою
Ліза Ющенко зі своєю донькою Варварою

Де зараз живе Ліза Ющенко

Нагадаємо, що після розлучення зі своїм першим чоловіком Єлизавета Ющенко переїхала до росії, де знайшла чоловіка та вийшла заміж вдруге. Знаменитість не розкриває імені свого коханого, проте відомо, що це – російський бізнесмен. Від нього Ліза Ющенко народила сина.

Після початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України Єлизавета Ющенко опублікувала фото з українським прапором і закликом зупинити війну. Втім, цей допис виявився єдиним, що стосувався кривавої війни. Більш в її особистому блозі не з’являлось згадувань про події в рідній країні.

До слова, саме з цим пов’язаний не один скандал за участі Єлизавети Ющенко. Доки в Україні люди борються за право на життя та свободу, знаменитість продовжує спокійне, безтурботне та веселе життя в росії.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.