Стійка на руках в синіх лосинах: Тіна Кароль прийняла дивну позу, яка б сподобалася Дану Балану

Українська співачка Тіна Кароль вже декілька років займається йогою і зараз показує неймовірні результати. Нещодавно артистка показала прихильникам найскладніші асани, які вона може виконати.

Тіна Кароль – не лише одна з найвідоміших та найбільш затребуваних співачок України. Артистку тричі визнавали найкрасивішою жінкою країни за версією жарналу “VIVA”. У свої 37 років Тіна виглядає просто чарівно: вона має прекрасну фігуру та ідеальну шкіру без натяку на зморшки.

Втім, щоб так виглядати, Кароль докладає дуже багато зусиль. Співачка навіть у своєму домі зробила цілий спортзал для тренування. А декілька років назад Тіна відкрила для себе йогу. Це одночасно і спорт, який допомагає тілу бути підтягнутим, і заняття з гнучкості. Крім того, йога здатна заспокоювати розум.

Нещодавно Тіна Кароль у своєму Телеграм-каналі похизувалася результатами занять з йоги. Співачка показала дуже складні асани, які вона вже може виконувати. Тіна з легкістю стоїть на руках і показує неймовірні “трюки”.

іна Кароль прийняла дивну позу, яка б сподобалася Дану Балану
іна Кароль прийняла дивну позу, яка б сподобалася Дану Балану

Прихильники вражені такими вміннями Тіни.

Ось, що пишуть користувачі Мережі в коментарях:

  • “Це нереально круто”;
  • “Дуже круто, молодець Тіночко”;
  • “Клас, надихаєте!”;
  • “Оце розтяжка”;
  • “Як навчитись так круто стояти на руках?”

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль вперше розповіла про те, як їй вдалося схуднути. За останній рік співачка скинула трохи більше 5 кілограмів і це дуже помітно. Співачка зізналася, що з 15 років сиділа на виснажливих дієтах і лише зараз зрозуміла секрет легкого схуднення. За словами Тіни, вона майже повністю виключила продукти, які підвищують інсулін, а саме: цукор, борошняні вироби, картопля та інше.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.