Вагітні Ольга Сумська, Тіна Кароль, Ольга Фреймут та інші: як виглядали знамениті красуні незадовго до пологів

Ольга Сумська, Тіна Кароль, Ольга Фреймут та Камалія – всіх цих жінок об'єднує материнство. Якими були зіркові красуні на останніх місяцях вагітності, дивіться далі в матеріалі.

Вагітність – один із найбільш хвилюючих періодів в житті жінки. Мабуть кожна жінка, бажає назавжди зберегти в пам’яті спогади про цей час. Зірки не виключення.

Ольга Сумська

Українська акторка Ольга Сумська – двічі мама. Свою першу доньку Антоніну Паперну Ольга народила у 24-х років від свого першого чоловіка Євгена Паперного. Вдруге Ольга стала мамою у 35 років. Акторка народила дівчинку Ганну від другого чоловіка Віталія Борисюка.

Не так давно Ольга поділилася кадрами, коли вона була вдруге вагітна. Тоді Сумська зважилася на досить відверту фотосесію.

: Як виглядала Ольга Сумська незадовго до пологів
Вагітна Ольга Сумська

Тіна Кароль

Тіна Кароль стала мамою у 2008 році. Тоді у неї народився хлопчик Веніамін, якому зараз 14 років. Батьком Вєні є Євген Огір, який нажаль помер у 2013 році від онкології.

Зараз Тіна зізнається, що мріє стати мамою дівчинки. Можливо, прихильники ще побачать співачку вагітною. Їй дуже пасував цей стан. Ось, як артистка виглядала на 8-му місяці вагітності.

Вагітна Тіна Кароль на концерті
Вагітна Тіна Кароль

Ольга Фреймут

Вперше Ольга Фреймут стала мамою, будучи ще студенткою. Тоді майбутня телезірка народила дівчинку Злату від чоловіка з Лондону. Втім, сім’я з ним у Ольги не склалася. У 2016 році Ольга Фреймут вийшла заміж за продюсера Нового каналу Володимира Локотко і народила йому ще двох дітей: Валерія та Євдокію.

Вагітна Ольга Фреймут
Вагітна Ольга Фреймут

Камалія

Камалія довгих 10 років намагалася стати мамою. Співачці вдавалось завагітніти, а ось виносити дитину – ні. Лише через 10 років спроб шляхом ЕКЗ Камалія стала мамою двох дівчаток-двійнят Арабелли і Мірабелли.

Беременная Камалия
Вагітна Камалія

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.