Вагітні Ольга Сумська, Тіна Кароль, Ольга Фреймут та інші: як виглядали знамениті красуні незадовго до пологів

Ольга Сумська, Тіна Кароль, Ольга Фреймут та Камалія – всіх цих жінок об'єднує материнство. Якими були зіркові красуні на останніх місяцях вагітності, дивіться далі в матеріалі.

Вагітність – один із найбільш хвилюючих періодів в житті жінки. Мабуть кожна жінка, бажає назавжди зберегти в пам’яті спогади про цей час. Зірки не виключення.

Ольга Сумська

Українська акторка Ольга Сумська – двічі мама. Свою першу доньку Антоніну Паперну Ольга народила у 24-х років від свого першого чоловіка Євгена Паперного. Вдруге Ольга стала мамою у 35 років. Акторка народила дівчинку Ганну від другого чоловіка Віталія Борисюка.

Не так давно Ольга поділилася кадрами, коли вона була вдруге вагітна. Тоді Сумська зважилася на досить відверту фотосесію.

Вагітна Ольга Сумська

Тіна Кароль

Тіна Кароль стала мамою у 2008 році. Тоді у неї народився хлопчик Веніамін, якому зараз 14 років. Батьком Вєні є Євген Огір, який нажаль помер у 2013 році від онкології.

Зараз Тіна зізнається, що мріє стати мамою дівчинки. Можливо, прихильники ще побачать співачку вагітною. Їй дуже пасував цей стан. Ось, як артистка виглядала на 8-му місяці вагітності.

Вагітна Тіна Кароль

Ольга Фреймут

Вперше Ольга Фреймут стала мамою, будучи ще студенткою. Тоді майбутня телезірка народила дівчинку Злату від чоловіка з Лондону. Втім, сім’я з ним у Ольги не склалася. У 2016 році Ольга Фреймут вийшла заміж за продюсера Нового каналу Володимира Локотко і народила йому ще двох дітей: Валерія та Євдокію.

Вагітна Ольга Фреймут

Камалія

Камалія довгих 10 років намагалася стати мамою. Співачці вдавалось завагітніти, а ось виносити дитину – ні. Лише через 10 років спроб шляхом ЕКЗ Камалія стала мамою двох дівчаток-двійнят Арабелли і Мірабелли.

Вагітна Камалія