Переплюнула зіркового чоловіка: 49-річна Таюне показала натуральну красу на фото без макіяжу і фотошопу

Таємна дружина Олега Винника Таюне вразила публіку натуральною красою. Артистка у 49 років має неймовірний вигляд навіть без макіяжу та фотошопу.

Таїсія Сватко (таке справжнє ім’я Таюне) – незмінна бек-вокалістка Олега Винника та його ймовірна дружина. Публіка любить Таїсію не менше ніж самого Винника і активно стежить за її життям в соціальних Мережах.

Таюне подобається публіці не лише за свій милозвучний голос, а і за вроду. Струнка блондинка з миловидним обличчям і тонкою талією – саме такою знають Таїсію. Варто відзначити, що дружині Винника вже 49 років, але виглядає вона на років 10-15 молодше. Звісно, знімки, які публікує Таюне у своїх соціальних мережах оброблені фотошопом, а сама співачка там з макіяжем та при “повному параді”.

49-річна Таюне показала натуральну красу на фото без макіяжу і фотошопу

Втім, нещодавно в Мережі з’явилося правдиве фото співачки “без прикрас”. На знімку співачка позує поряд з невідомим чоловіком. Таюне одягнена в шкіряну куртку, кашкет, а її волосся зв’язано у хвостики. На обличчі співачки немає макіяжу, а саме фото не оброблене фотошопом.

49-річна Таюне показала натуральну красу на фото без макіяжу і фотошопу

Звісно, на цьому фото видно, що вік все таки сказався на обличчі співачки і її шкіра вже не така досконала, як раніше. Втім, співачка виглядає достойно.

Нагадаємо, Олег Винник і Таюне приховують той факт, що являються одруженими. Втім, ще декілька років назад журналісти відвідали рідне село артиста, де його сусіди розповіли про сімейний статус Винника. Так, виявилось, що Олег і Таїсія одружилися ще в студентські роки, багато років назад. Крім того, у них є спільний син Юліан, який наразі вже є повнолітнім і проживає в Німеччині.

Більше про весілля Олега Винника і Таюне дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”: