“Таємна дружина” Винника Таюне вирішила скласти конкуренцію чоловікові: випустила свою пісню

Передбачувана дружина Олега Винника Таюне перейшла зі статусу бек-вокалістки в статус самостійної співачки.

17 вересня вона оголосила про те, що випустила власну пісню. Композиція отримала назву “Подруга “. Дана прем’єра стала несподіваною для шанувальників. Але ті, хто вже прослухав нову композицію, безумовно відзначили, що у співачки є відмінні перспективи щоб стати самостійною зіркою такого рівня, як і її передбачуваний чоловік.

“Ну що, ” Подруга “вже звучить в радіоефірі. Ви чули? Діліться враженнями в коментарях. А жителів Чернігова сьогодні чекає додатковий презент – саме там відбудеться перше живе виконання мого нового треку “,

– написала Таюне в Instagram.

Вона виклала щасливе відео, на якому йде з квітами. Очевидно, цей шикарний букет троянд від шанувальника, який вирішив привітати з прем’єрою пісні, або ж квіти подарував коханий чоловік Олег Винник.

У коментарях прихильники і колеги по цеху почали активно вітати співачку.

“Клас!) Вітаю “, “Пісня Надзвичайна. Шедевральні “, “Слухала сьогодні цю прекрасну пісню, дуже дуже сподобалася. Ну, а до Вас Тая окрема велика любовь.PsЖду зустрічі з нетерпінням в Кривому Роге.Люблю “, ” Таїчка з прем’єрою Вас “, ” Як жителям Чернігів пощастить “, – пишуть шанувальники Таїсії Сватко в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Таюне – бек-вокалістка співака Олега Винника, яка супроводжує артиста на всіх концертах, є його музою, подругою, а за деякою інформацією ще й дружиною.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.