Ніби сестри-близнючки: Маша Єфросиніна здивувала схожістю зі своєю 65-річною мамою – “Посміхається кокетливо”

Відома українська ведуча та благодійниця влаштувала фотосесію зі своєю мамою в однакових джинсових комбінезонах. Зіркові мама та донька виявились дуже схожими одна на одну

Маша Єфросиніна здобула популярність завдяки своїй харизмі та сміливості. Раніше відома українська телеведуча, а тепер ще й успішна благодійниця, нещодавно привітала свою маму з важливим святом – днем народження. Вчора чимало відомих людей святкувало дні народження, серед них опинилась і зіркова мама Єфросиніної.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість показала милі кадри з сімейної фотосесії, а також повідомила, що мамі виповнилось 65 років. Маша Єфросиніна залишила чуттєве привітання для рідної людини, а підписники та колеги зірки доєднались до кожного її слова у коментарях.

Маша Єфросиніна показала фотографії зі своєю мамою

Єфросиніна зі своєю мамою

Відома українська телеведуча поділилась зі своєю авдиторією спогадами про те, що самостійне життя вона почала ще у 16 років. Тоді зірка поїхала з батьківського дому, але тепер, через 25 років Маша Єфросиніна знову живе поруч зі своєю мамою, за що дуже їй вдячна.

Ведуча подякувала рідній людині за те, що вона допомагає їй з вихованням сина та побутом, що дозволяє Єфросиніній займатись своєю професійною діяльністю.

Вона зберігає моє серце в спокої за мою дитину, а я маю можливість допомагати іншим мамам повернути спокій в їх серця

– прокоментувала Маша Єфросиніна.

Єфросиніна вразила схожістю зі своєю мамою

У новому дописі Маша Єфросиніна зазначила, що вони з родиною завжди робитимуть все можливе для того, щоб матуся була щасливою та усміхненою. Така обіцянка зірки проявляється навіть у найдрібніших приємностях. Наприклад, на день народження мами ведуча з самого ранку вирушила на пошуки її улюблених квітів – троянд кольору бургунді.

Варто зазначити, що Маша Єфросиніна та її мама феноменально схожі одна на одну. Зіркові родичі виглядають, ніби сестри-близнята. Однаковий колір волосся, м’який погляд, ідентичний колір волосся й щира усмішка роблять знаменитостей неймовірно схожими. Ба більш, у свої 65 років мама Маші Єфросиніної виглядає дуже молодо.

Для фотосесії українська ведуча зі своєю мамою обрали однакові джинсові комбінезони, які зробили їх ще більш схожими.