Жінки Потапа Горова і Каменських почали прикривати частини тіла одягом: хто розповнів, а хто завагітнів

Колишня і теперішня дружини відомого українського репера Потапа, Ірина Горова і Настя Каменських, почали одягати закрите вбрання. Це викликає питання у шанувальників.

В 2019 році Потап і Настя Каменських одружились. Зіркам довгі роки приписували роман, але вони приховували свої відносини і зізнались, що разом тільки в день весілля. На ньому були присутні багато зірок українського шоу-бізнесу – Тіна Кароль, Оля Полякова, Позитив, Надя Дорофєєва, Володимир Дантес, Катерина Осадча, Юрій Горбунов, Маша Єфросиніна, Володимир Остапчук, а також екс-дружина жениха Ірина Горова.

Весільні фотосесії зірок: Потап і Настя Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

З тих пір співачку підозрюють в вагітності. На деяких фото справді здається, що вона приховує живіт, особливо в останній час, тому що весь одяг Каменських зараз – вільний і оверсайз. Також користувачі Мережі помітили, що Настя збільшилась у вазі, але в інтерв’ю літом 2022 року зірка заявила, що поки не вагітна, а це наслідки стресу.

Вагітна Каменських більше не приховує свій стан
Жінки Потапа Горова і Каменських почали прикривати частини тіла одягом

Також стриманим став стиль в одязі у Ірини Горової, колишньої дружини Потапа. Жінка в Інстаграм-блозі нещодавно виставила фото в строгому костюмі і гольфі під горло, а складеними руками вона ніби прикрила живіт.

Але недавні знімки Ірини в спортивному одязі доводять, що вона не вагітна. Горова вже два рази народжувала, старшу дочку Наталію в шлюбі з Юрієм Горовим, другом Потапа, а сина Андрія вже від репера. Каменських дітей не має.

Нагадаємо, Олексій Потапенко розлучився з Іриною Горовою через почуття до Насті Каменських. Після розлучення екс-подружжю вдалось зберегти добрі відносини. Ірина навіть була серед гостей на весіллі Потапа і Насті. Також довгий час колишні чоловік та дружина продовжували вести бізнес разом, але під час повномасштабної війни Потап відійшов від справ і зараз продюсерським центром MOZGI Горова керує самостійно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.