Як виглядають четверо дочок Андрія Доманського: багатодітний зірковий батько живе в квітнику

Відомий український ведучий Андрій Доманський являється багатодітним татусем. Чоловік мав три дружини та являється татом для шістьох дітей, серед яких 4 доньки.

Андрій Доманський має досить бурхливе особисте життя. Чоловік тричі будував серйозні стосунки і встиг стати татом аж 6 разів.

Вперше Андрій Доманський одружився ще в студентські роки. Його обранницею стала дівчина на ім’я Юлія, яка подарувала йому двох дітей: сина Василя і доньку Ладу.

Андрій Доманський з сином Василем, пасинком Артемом та дочкою Ладою
Андрій Доманський з сином Василем, пасинком Артемом та дочкою Ладою

Втім, цей шлюб розпався тоді, коли кар’єра Доманського почала стрімко розвиватися. Чоловік все частіше почав їздити у довгі відрядження на зйомки, що і віддалило їх з дружиною.

Тоді Андрій Доманський познайомився зі своєю колегою телеведучою Лідією Таран. Між ними дуже швидко закрутився роман: яскравий і бурхливий. Результатом бурхливого роману стала донька Василина. Втім, навіть після народження донечки Андрій не покликав Лідію заміж. Коли Василила була ще маленькою, Доманський покинув Лідію і доньку і несподівано пішов. Причиною стала інша жінка.

Лідія Таран з донькою від Доманського Василиною

Та сама розлучниця стала офіційною дружиною телеведучого, з якою він проживає і зараз. Жінку звати Марина, вона має сина Артема від першого шлюбу, який став для Доманського пасинком. У шлюбі з Мариною ведучий ще двічі став татом. У нього народилися дві доньки: Кіра і Віра.

 Як виглядають четверо дочок Андрія Доманського
Як виглядають четверо дочок Андрія Доманського

Варто відзначити, що Андрій Доманський хоч і не живе зі своїми старшими дітьми, він допомагає їм фінансово і намагається проводити з ними час та бути в курсі всіх подій. Це підтверджує і його колишня цивільна дружина Лідія Таран. Телеведуча зізнається, що донька підтримує стосунки з батьком, а він допомагає їй фінансово і часто дарує подарунки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.