Войовнича і непереможна: Світлана Лобода показала себе на вершині гори та з мечем в руках – “По-українськи”

Українська співачка анонсувала вихід нової пісні та з цієї нагоди продемонструвала кадр з фотосесії. Зірка зображена у войовничому та сміливому образі на вершині гори та з мечем у руках

Відома українська співачка Світлана Лобода на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм анонсувала нову композицію під назвою “По-українськи”. Зірка продемонструвала афішу до нової пісні та зібрала чимало компліментів у коментарях.

Нова фотографія Світлани Лободи

В особистому блозі популярної української співачки з’явились кадри з нагоди випуску україномовної музичної композиції. Зірка опублікувала відео, на якому в кадрі поступово з’являється її зображення на вершині гори та з мечем у руках. На тлі статичної фотографії Світлани Лободи видніється важке темне небо з великою кількістю хмар.

Світлана Лобода опублікувала афішу до своєї нової пісні

На фоні опублікованого відео грала нова пісня української співачки, яка має вийти вже незабаром – 3 лютого. Зірка була небагатослівною та лаконічно повідомила новини в описі до свого допису. Лобода написала дату релізу та залишила хештег з назвою композиції.

У коментарях до нової публікації відомої співачки її шанувальники залишили чимало приємних слів і компліментів, зокрема, емоджі вогню залишив популярний латвійський діджей та співак Маркус Ріва.

  • “Ми дуже-дуже чекаємо! Терпіння нам…”;
  • “Вау! Буде розрив!”;
  • “Мені подобається, це буде пожежа!”;
  • “Вже потужно, розумію, що колонки вдома точно порвуться!”;
  • “Королева, чекаємо!”;
  • “Якщо по-українськи, то чекаємо!”;
Світлана Лобода анонсувала нову музичну композицію

Нагадаємо, що раніше зірка вже випустила нову пісню під назвою “Два незнайомці”, яка стала приводом для обговорення та жартів. Так, у день, коли Лобода анонсувала прем’єру пісні, відомий український філолог Олександр Авраменко помітив серйозну помилку в назві композиції. Спершу Світлана Лобода назвала свою пісню “Два незнайомця”.

Тоді Олександр Авраменко, який постійно публікує в особистому блозі в Інстаграмі тести на знання української мови, використав помилку Світлани Лободи як нове завдання для своїх підписників. У результаті відома українська співачка виправилась та назвала композицію, як належить – “Два незнайомці”.