Головна жінка в житті Дана Балана: як виглядає молдавська мама артиста, яка в 64 роки носить сукні міні

Молдавський мачо Дан Балан має купу фанаток не лише через свій мелодійний голос, а й через вроду. Свою зовнішність та талант чоловік успадкував від своєї мами.

Дан Балан – відомий молдавський артист, якого знають у багатьох країнах Європи. В Україні він здобув особливу популярність, коли став членом журі вокального проєкту “Голос країни”. В “Голосі” засвітилася і мама артиста. Вона зробила сюрприз дядя свого сина і виконала на сцені проєкту пісню “Горіла сосна, палала”. Жінка спеціально заспівала саме пісню, яку співають молодятам на весіллі, адже на той момент всі обговорювали ймовірний роман Дана Балана і Тіни Кароль. Вихід Людмили Балан викликав справжній фурор серед телеглядачів. Адже мама Дана Балана не лише гарно співає, але й має неймовірний зовнішній вигляд.

64-летняя мама Дана Балана ошеломила видом в купальнике
Як виглядає мама Дана Балана

Що відомо про маму Дана Балана

Людмила Балан – відома молдавська співачка та телеведуча. Кар’єра Людмили розпочалася у 19 років, тоді героїня нашої статті вела дитячі програми на телебаченні. Кар’єра Людмили на телебаченні розвивалася дуже стрімко, але жінка її призупинила в той момент, коли вийшла заміж. Її чоловіка призначили послом Молдови в Ізраїлі, то ж тоді вся родина переїхала в Тель-Авів. Через кілька років Людмила повернулася на Батьківщину і знову засвітилась на телеекранах. У 2013 році жінка спробувала себе і у музиці.

Як виглядає мама Дана Балана Людмила
Як виглядає мама Дана Балана Людмила

Зараз Людмилі Балан 64 роки і вона вражає публіку зовнішнім виглядом. На перший погляд жінці ніколи не дасиш більше 40 років. Людмила має струнку фігуру, яку часто показує у купальниках, підтягнуту шкіру та довге біляве волосся.

64-летняя мама Дана Балана ошеломила видом в купальнике
Як виглядає мама Дана Балана

В той період, коли ходили чутки щодо роману Дана Балана з українською красунею Тіною Кароль, його маму часто порівнювали з Тіною. Прихильники навіть відмічали, що дві головні жінки Дана Балана між собою чимось схожі.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.