Христина Горняк похвалилася розкішним діамантовим кольє: задарюють коштовностями після розлучення з Остапчуком

Колишня дружина шоумена Христина Горняк виставила на показ свої найдорожчі діамантові прикраси. Ймовірно, дівчина хоче показати, що наразі є кому дарувати їй коштовності.

Про розлучення телеведучого Володимира Остапчука з його другою дружиною Христиною Горняк стало відомо влітку 2022 року. Екс-подружжя не приховують, що розлучилися, але не дають жодних коментарів з цього приводу. Втім, пильні прихильники вже давно розкусили екс-подружжя. Так, наразі відомо, що Остапчук проживає з 22-річною журналісткою із Києва Катериною Полтавською. Користувачі Мережі припускають, що саме вона і стала причиною розбрату Горняк і Остапчука, адже Володимир аж занадто швидко знайшов заміну колишній дружині.

Христина Горняк і Володимир Остапчук більше не разом
Христина Горняк і Володимир Остапчук більше не разом

В той час, як Остапчук будує стосунки з новою коханою, його колишня дружина Христина Горняк намагається жити повним життям. У своєму Інстаграм-блозі жінка зізнається, що їй важко пережити розлучення, втім вона не опускає руки.

Нещодавно Христина Горняк опублікувала нове відео в своєму Інстаграм-блозі, на якому позувала в чорному класичному жакеті. На шиї жінки красувалося розкішне діамантове кольє, а у її вухах були діамантові сережки. Христина провела біля свого вуха та шиї рожевою трояндою, аби акцентувати увагу саме на коштовностях.

Христина Горняк похвалилася розкішним діамантовим кольє
Христина Горняк похвалилася розкішним діамантовим кольє

Про те, що прикраси зроблені саме з діамантів наголосила сама Горняк.

Чорний жакет + діаманти = ідеальний match!

, – написала Христина Горняк.

Для чого колишня Остапчука вирішила похизуватися своїми коштовностями в Мережі не зрозуміло. Можна припустити, що дівчина вирішила показати своєму колишньому, що після розлучення її задарюють дорогими прикрасами.

Варто відзначити, що нещодавно Горняк в сторіс розповіла, що не боїться залишитися самотньою, адже вона завжди була цікавою для чоловіків і ніколи не скаржилася на дефіцит уваги від протилежної статі.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.