Ані Лорак зробила в літаку фото з дорослою дочкою від турецького бізнесмена: Софія — копія тата Мурата

Відома українська співачка Ані Лорак вже не в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, але про колишнього чоловіка їй завжди нагадує дочка Софія.

Ані Лорак в останній час дивує шанувальників своєю поведінкою. Вже майже рік співачка не говорить з аудиторією відверто і не висловлює свою громадянську позицію, але в її рідній Україні йде повномасштабна війна, яку розв’язала росія. Артистка ще з 2014 року живе і працює в рф, однак весь 2022 рік вона не давала концертів і зникла з Мережі.

Після свого повернення Лорак засвітилась за кордоном і зараз продовжила творчу діяльність, анонсувавши новий альбом. Також Ані Лорак влаштувала благодійний онлайн-концерт для збору коштів тим, хто потребує, але не зазначила, кого має на увазі.

На цей раз в Інстаграм-блозі співачка показала фото з дочкою Софією, яку народила від турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. 11-річна дівчинка зробила модне фарбування, висвітливши чубчик і одягла навушники. Зірка постала в чорному образі з чорною кепкою, вона сфотографувались в літаку.

Ані Лорак зробила в літаку фото з дорослою дочкою від турецького бізнесмена
Ані Лорак зробила в літаку фото з дорослою дочкою від турецького бізнесмена

Зовнішність Софії вразила прихильників. Спадкоємиця артистки дуже подорослішала, стала більш жіночною. Також користувачі Мережі відмітили, що дівчинка росте копією батька, взявши від нього східні гени.

Мурат Налчаджиоглу і його донька Софія знову вирушили в подорож
Ані Лорак зробила в літаку фото з дорослою дочкою від турецького бізнесмена

Нагадаємо, Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу розлучились в 2019 році після 10 років в шлюбі через те, що чоловік зраджував зірковій дружині. Після розлучення спільна дитина подружжя живе з матір’ю, але часто бачиться з батьком. Нещодавно Софія подорожувала разом з Муратом і його новою нареченою. Бізнесмен готується створити сім’ю з молодою візажисткою, а про своє особисте життя Лорак не розповсюджується.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.