Як виглядає перший чоловік Наталії Сумської, якого вона покинула заради Хостікоєва: ніколи його не любила

Відома українська акторка Наталія Сумська знайшла своє особисте щастя не з першого разу. Як виглядає перший чоловік артистки, та чому вона його покинула, читайте далі в матеріалі.

Зі своїм майбутнім чоловіком Наталія Сумська познайомилася на зйомках фільму. Вона була молодою актрисою, а чоловік на ім’я Ігор Мамай – кінооператором. Молоді люди сподобались один одному і їх буквально відразу засватали. Зараз акторка зізнається, що тоді лише вона була незаміжньою серед своїх подруг, тож відразу погодилася на пропозицію Ігоря одружитися.

Згодом в молодій сім’ї народилася донька Даша. Втім, дитина не врятувала шлюб подружжя. Наталія Сумська і Ігор Мамай були в шлюбі 7 років, після чого жінка покинула чоловіка. Зараз Сумська зізнається, що ніколи по-справжньому не кохала свого першого чоловіка. Ба більше, Ігор Мамай не підтримув дружину у її акторській кар’єрі.

Як виглядає перший чоловік Наталії Сумської, якого вона покинула заради Хостікоєва
Як виглядає перший чоловік Наталії Сумської, якого вона покинула заради Хостікоєва

Сам Ігор Мамай після розлучення з Сумською неодноразово в інтерв’ю говорив, що Наталія – кохання всього його життя. Втім, це не завадило йому ще двічі одружитися. А ось Наталія Сумська вдруге вийшла заміж за свого колегу, актора Анатолія Хостікоєва. В цьому шлюбі акторка стала мамою вдруге: у неї народився син В’ячеслав, якому зараз 26 років. Хлопець пішов по стопам батьків і теж став актором.

Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва
Наталія Сумська з другим чоловіком Анатолієм Хостікоєвим

Цікаво, що дочці Наталії від першого шлюбу вже 40 років і вона досі “сидить на шиї” у матері. Даша Мамай з дитинства росла дуже талановитою, їй пророкували зіркову кар’єру. Втім, дівчина вийшла заміж і вирішила повністю зайнятися домашнім господарством. Декілька років назад чоловік Даші помер, вона залишилася сама з донькою. Наталія Сумська зізнається, що змушена утримувати дорослу доньку та онуку, оскільки Даша нічого не вміє та навіть не прагне знайти роботу. Акторка зізнається, донька вдалася у свого батька.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.